Modeli

Mogućnosti offroad vožnje modela ŠKODA SUPERB SCOUT

POGON NA SVE KOTAČE

Zahvaljujući serijskom pogonu na sve kotače, SUPERB SCOUT s lakoćom savladava nepopločene površine. Sustav pogona na sve kotače s elektronički upravljanom višelamelnom spojkom prilagođava se najmanjoj promjeni pod kotačima modela SUPERB u milisekundama. To poboljšava karakteristike offroad vožnje, upravljanje i povećava sigurnost.

Mogućnosti offroad vožnje modela ŠKODA SUPERB SCOUT

ODABIR PROFILA VOŽNJE (DRIVING MODE SELECT) S OFFROAD MODUSOM

Serijski odabir profila vožnje (Driving Mode Select) za model SUPERB SCOUT proširen je i uključuje poseban offroad modus za vožnju neasfaltiranim cestama. Ovaj modus prilagođava postavke stabilnosti vožnje i uključuje potporu za kretanje nizbrdo (Hill Descent Control). Druge serijske offroad značajke uključuju 15 mm podignuti vozni postroj i paket za loše ceste za zaštitu voznog postroja i pogonskog sklopa.

Mogućnosti offroad vožnje modela ŠKODA SUPERB SCOUT

VOŽNJA UZ MNOŠTVO INFORMACIJA

Kad je aktiviran offroad modus, indikatori koji izvješćuju o trenutačnoj situaciji u vožnji automatski se prikazuju na sustavu infotainment. Možete odabrati između nekoliko načina prikaza: kompas, visinomjer (oba samo s infotainment sustavima Amundsen i Columbus), prikaz kuta upravljača i prikaz temperature rashladnog sredstva i ulja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu