Modeli

Jednostavno parkiranje modela ŠKODA SUPERB SCOUT

AREA VIEW

┼Żelite li znati to─Źno ┼íto se doga─Ĺa oko vozila? Sustav Area View na zaslonu sustava infotainment prikazuje nekoliko razli─Źitih kutova oko vozila, snimljenih ┼íirokokutnim le─çama ─Źetiriju kamera postavljenih sprijeda i straga te na ku─çi┼ítima vanjskih zrcala. Panoramski prikaz vozila od 360 stupnjeva olak┼íava parkiranje ili manevriranje u uskim ulicama.

Jednostavno parkiranje modela ŠKODA SUPERB SCOUT

SUSTAV POTPORE ZA MANEVRIRANJE PRIKOLICOM (TRAILER ASSIST)

┼Żelite li kupiti novi karavan, ali vam vo┼żnja unatrag predstavlja no─çnu moru? Sustav potpore za manevriranje prikolicom (Trailer Assist) preuzima kontrolu pri vo┼żnji unatrag u karavanu. Sve ┼íto morate u─Źiniti jest odlu─Źiti gdje ┼żelite voziti unatrag, kada krenuti i zaustaviti se. Ni┼íta lak┼íe.

Jednostavno parkiranje modela ŠKODA SUPERB SCOUT

POTPORA PRI PARKIRANJU (PARK ASSIST)

Potpora pri parkiranju (Park Asisst) poluautomatski upravlja vozilom u okomita parkirna mjesta (unaprijed i unatrag) te iz paralelnih parkirnih mjesta i u njih. Sustav vam poma┼że automatskim izvr┼íavanjem optimalnih pokreta upravlja─Źa za parkiranje unutar linija. Sve ┼íto vi trebate napraviti je ubrzati i ko─Źiti.

Jednostavno parkiranje modela ŠKODA SUPERB SCOUT

KONTROLA RAZMAKA PRI PARKIRANJU (PARK DISTANCE CONTROL) UZ POTPORU ZA MANEVRIRANJE (MANOEUVRE ASSIST)

Sustav upozorava na potencijalni rizik od sudara s preprekama tijekom parkiranja na temelju podataka dobivenih od senzora, parametara vo┼żnje i kuta kola upravlja─Źa. Radi izbjegavanja situacija parkiranja u kojima ne zako─Źite na vrijeme kao odgovor na upozorenja o udaljenosti, SUPERB uklju─Źuje potporu za manevriranje Manoeuvre Assist, zna─Źajku koja zaustavlja vozilo radi izbjegavanja sudara.

Jednostavno parkiranje modela ŠKODA SUPERB SCOUT

KAMERA ZA VO┼ŻNJU UNATRAG (S BRISA─îEM)

Pri aktivaciji stupnja za vo┼żnju unatrag aktivira se kamera u poklopcu prtlja┼żnika i slika se prikazuje na zaslonu sustava infotainment. Dinami─Źne linije putanje preko slike pokazuju smjer u kojem bi vozilo i┼ílo s trenuta─Źnim polo┼żajem kola upravlja─Źa ili nazna─Źuju kada ga treba okrenuti.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu