Modeli

Multimedija modela ŠKODA SUPERB SCOUT

SOUND SUSTAV CANTON

Serijski sound sustav Canton upotrebljava dvanaest zvučnika visokih performansi: deset na bočnim vratima, jedan centralno smješten na instrumentnoj ploči i subwoofer u prtljažniku. Snaga sustava od 610 W nudi savršeno iskustvo uz vašu omiljenu glazbu.

Multimedija modela ŠKODA SUPERB SCOUT

DO 3 USB PRIKLJUČKA SPRIJEDA

Upotrijebite prednje USB priključke kao centralno središte za punjenje i podatkovnu vezu smartphonea i drugih uređaja s vašim vozilom marke ŠKODA. USB priključak ispred ručice mjenjača upotpunjen je dodatnim priključkom u Jumbo Boxu gdje ćete pronaći i praktičan držač tablet uređaja. Po želji se može dodati jedan USB-C priključak - pokraj unutrašnjeg zrcala za punjenje kamere.

Multimedija modela ŠKODA SUPERB SCOUT

2 USB-C PRIKLJUČKA I 230 V UTIČNICA STRAGA

Dobre vijesti! Ne morate se više svađati oko USB priključaka i utičnica. SUPERB SCOUT ima ih pregršt. Dva USB-C priključka i 230 V utičnica pripremljene su za putnike na stražnjim sjedalima. To konceptu "uvijek online" daje potpuno novu dimenziju.

Multimedija modela ŠKODA SUPERB SCOUT

DIGITALNO POJAČAVANJE GLASA

Uživajte u jasnoj komunikaciji između putnika na prednjim sjedalima i onima u drugom redu sjedala, posebice pri velikim brzinama. Sustav upotrebljava mikrofone za prijenos zvuka u stvarnom vremenu - digitalno obrađen i bez ambijentalne buke.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu