Modeli

Interijer modela Ć koda Superb Sportline

SPORSTKI AUTOMOBIL S POTPUNOM UDOBNOƠĆU

UnutraĆĄnjost modela Ć koda Superb Sportline blista zahvaljujući dinamičnom dizajnu koji istovremeno nudi maksimalnu razinu udobnosti. Markantno sportska unutraĆĄnja oprema u crnoj boji uključuje presvlaku krovne obloge, sportsko viĆĄenamjensko kolo upravljača s 3 kraka, podne prostirke sa srebrnim ukrasnim ĆĄavovima i sportska sjedala. 

Interijer modela Ć koda Superb Sportline

VIRTUALNI COCKIPIT SA SPORTSKIM KOLOM UPRAVLJAČA

Virtualni cockpit s mogućnoơću slobodnog programiranja raspolaĆŸe izvanrednim 10,25" digitalnim zaslonom s pet različitih prikaza uključujući sportski zaslon, a pobrinut će se za savrĆĄenu preglednost. U posebne karakteristike modela Sportline ubraja se karbonska izvedba koja mijenja pozadinu za natpis i izgled. Sportsko viĆĄenamjensko kolo upravljača s 3 kraka izrađeno od perforirane koĆŸe i ukraĆĄeno srebrnim ĆĄavovima dolazi u sklopu serijske opreme. 

Interijer modela Ć koda Superb Sportline

SJEDALA SA STILOM

Za pravi osjećaj voĆŸnje u sportskom automobilu ne smiju nedostajati odgovarajuća sportska sjedala. I ovdje Superb Sportline moĆŸe mnogo toga ponuditi: robusna i istovremeno udobna sjedala s presvlakama od Alcantare/umjetne koĆŸe i bočnim osloncem pruĆŸit će vam stabilnost u svakom zavoju. 

Interijer modela Ć koda Superb Sportline

PRAVA ATMOSFERA ZA SVAKU PRIGODU

Serijsko LED ambijentalno osvjetljenje unutraĆĄnjeg prostora obuhvaća deset različitih nijansi boja i moĆŸe se regulirati preko infotainment sustava. Karakterističan karbonski dizajn savrĆĄeno se uklapa u sportsku unutraĆĄnjost. Amblem Sportline na instrumentnoj ploči na suvozačevoj strani ukazuje na poseban koncept ovog modela. 

Interijer modela Ć koda Superb Sportline

PAPUČICE OD PLEMENITOG ČELIKA

Papučice od plemenitog čelika neizostavan su element kada je elegancija unutraĆĄnjosti u pitanju. Srebrna boja koja pristaje uz unutraĆĄnje elemente od kroma vizualno poboljĆĄava prostor za noge na vozačevoj strani. Zahvaljujući gumiranoj strukturiranoj podlozi stopalo neće kliziti. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu