Modeli

Sportski doživjalj u modelu Škoda Superb Sportline

SNAŽNI MOTORI

Ispod poklopca motora modela Škoda Superb Sportline smješteni su najnoviji motori - za sportski osjećaj vožnje i učinkovit način vožnje. Vrhunski model među dizelskim vozilima razvija snagu od 110kW i okretni moment od 340 Nm. Svi se motori odlikuju značajnom učinkovitošću goriva te ispunjavaju najnovije norme za ispušne plinove. 

Sportski doživjalj u modelu Škoda Superb Sportline

PROGRESIVNI UPRAVLJAČ

Progresivni upravljač u modelu Superb Sportline osigurava bolje upravljanje i veću agilnost u zavojima. Progresivni upravljač prepoznaje u kojoj je mjeri kotač zakrenut te u skladu s time prilagođava prijenos. Tako ne morate stalno mijenjati položaj ruku na kolu upravljača. Time se pojednostavljuje manevriranje na zavojitim cestama, u gradskom prometu ili tijekom parkiranja. 

Sportski doživjalj u modelu Škoda Superb Sportline

ADAPTIVNI VOZNI POSTROJ DCC (DYNAMIC CHASSIS CONTROL)

S ciljem postizanja maksimalnog užitka u vožnji, model Superb Sportline može se opremiti prilagodljivim voznim postrojem uključujući odabir profila vožnje. Na raspolaganju vam stoji nekoliko modusa pomoću kojih možete prilagoditi karakteristike amortizacije i upravljanja vozila. Konfigurirajte svoje vozilo prema vlastitim preferencijama te jednostavno pritiskom na gumb prijeđite s komfornog, opuštenog modusa na dinamični, sportski profil vožnje. Vozilo je serijski opremljeno sportskim voznim postrojem spuštenim za 15 mm. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu