Modeli

ŠKODA SUPERB SportLine Dizajn

Crni kokpit

Unutrašnjost SUPERBA SportLine dizajnirana je izuzetno dinamično. Njegova sportsko-markantna oprema definirana je crnim detaljima u unutrašnjosti kao što su krovna obloga, sportski upravljač, presvlake sjedala i bočna obloga.

ŠKODA SUPERB SportLine Dizajn

Kožno kolo upravljača u sportskom dizajnu

Markantno trokrako sportsko kolo upravljača SUPERBA SportLine opremljeno je tipkama za mijenjanje stupnjeva prijenosa DSG mjenjača, a svojom crnom kožom i srebrnim ukrasnim šavovima dojmljivo je i vizualno.

ŠKODA SUPERB SportLine Dizajn

Performance monitor

Performance monitor specijalna je funkcija SUPERBA SportLine pomoću koje možete uživati u sportskoj dimenziji automobila. Prikazuje se na zaslonu infotainmenta i informira vas o g-silama prilikom ubrzanja kao i temperaturi ulja i rashladne tekućine.

ŠKODA SUPERB SportLine Dizajn

Vaša preferirana namještanja pritiskom na gumb

Zahvaljujući modusu personaliziranja različiti vozači mogu odmah nakon ulaska u automobil pozvati svoja individualna namještanja. Na osnovu ključa vozilo prepoznaje namještanja vozača i automatski ih prilagođava. U moguća personaliziranja ubrajaju se modus vožnje, namještanje sjedala, sustavi potpore, namještanja infotainmenta i mnoga druga.

ŠKODA SUPERB SportLine Dizajn

Izvolite ući u vozilo

SUPERB SportLine raspolaže detaljima koji odražavaju izumiteljski duh marke ŠKODA. Dekorativne letvice u pragovima štite ovo izloženo područje od oštećenja i vozilu istodobno daju jedinstven izgled.

ŠKODA SUPERB SportLine Dizajn

Naplatci

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Zurück zur öffnenden Seite
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) koji nam pomažu da vam pružimo bolje korisničko iskustvo.
Prihvati i nastavi