Modeli

Škoda Superb Interijer

Završni detalji

Novi Superb je kroz mnoštvo malih dorada dodatno učvrstila svoj status ikone. Novim značajkama dizajna interijera pripadaju kromirani elementi na instrumentalnoj ploči te vratima, kao i novi izgled središnje konzole. Nenadmašna prostranost za sve suputnike također postavlja nove standarde. 

Škoda Superb Interijer

Virtualni kokpit

Virutalni kokpit, stvoren da se prilagodi vama, nudi preko pet različitih izgleda i pobrinut će se za savršen pregled tijekom vožnje. Svi se podaci prikazuju na 10,25" ekranu, a možete upravljati podacima sa vašeg pametnog mobitela, navigacijom ili reprodukcijom glazbe. 

Škoda Superb Interieur

Prijateljska dobrodošlica

Čim otvorite vrata vozila, pozdravlja vas logotip dobrodošlice projiciran na asfalt. Pored toga, logotip dobrodošlice poda svijetli kako biste mogli neometano izaći.

Škoda Superb Interijer

Ambijentalno LED osvjetljenje

LED trakice u deset različitih boja, kojima upravljate putem infotainment sustava, pobrinut će se za lounge-efekt i ugodno osvjetljenje tijekom vožnje.

Škoda Superb Interijer

Pametno osmišljena prostranost

Prtljažni prostor novog Superba pripada u vrh svoje klase - sa nevjerojatnim volumenom od 625 l - funkcionalan, praktičan i pristupačan. Sklapanjem stražnje klupe, dobivate prostor od čak 1.760 l. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu