Modeli

Škoda Superb Simply Clever

Pretinci za kišobran u prednjim vratima

Škoda Superb opremljena je pretincima za kišobrane u objema prednjim vratima, te kišobranom u vozačevim vratima. Tako ćete uvijek imati pri ruci kišobran, za slučaj da vas kiša negdje iznenadi. Obzirom da je spremište vodootporno, slobodno mokar kišobran odložite opet u vrata, a višak vode će iscuriti s vanjske strane. 

Škoda Superb Simply Clever

Držač za piće s Easy-Grip otvorima

U Škodi točno znamo koliko može biti komplicirano otvaranje boce tijekom vožnje. Pogotovo ako ste sami u automobilu i nitko vam ne može pomoći. Imamo rješenje za taj problem.

Držač čašice na središnjoj konzoli dizajniran je za standardne PET-boce od 0,5 l, koje drže na mjestu tako da bočicu možete otvoriti ili zatvoriti jednom rukom tijekom vožnje.

Škoda Superb Simply Clever

Džepovi na bočnim stranama prednjih sjedala

U mrežastim džepovima na bočnim stranama prednjih sjedala možete spremiti sitnice, koje želite imati pri ruci tijekom vožnje, kao primjerice kabel za punjenje smartphonea. Interijer novog SuperbA prepun je sličnih praktičnih površina i rješenja za odlaganje.

Škoda Superb Simply Clever

Prtljažna vrata s električnim otvaranjem i zatvaranjem

Ruke su vam prepune za nesmetano otvaranje prtljažnika? Jednostavnom kretnjom noge u blizini senzora za otvaranje riješit će problem. Ova praktična funkcija za beskontaktno otvaranje automatski će otvoriti vrata prtljažnika.

 

Škoda Superb Simply Clever

Pomična kuka za vuču

Opcijski dostupna pomična kuka za vuču s integriranim prekidačem, jednostavno se može otključati prekidačem u prtljažniku.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu