Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

Parkiranje ŠKODE SUPERB - dječja igra

Parkiranje u slobodna bočna parkirna mjesta

Prilikom traženja prikladnog slobodnog parkirnog mjesta pomoću potpore upravljanja pri parkiranju SUPERB može voziti brzinom do 40 km/h. Ako senzori uoče dovoljno veliko parkrirno mjesto (dužina vozila + 80 cm), potpora upravljanja pri parkiranju pomaže vam u manevriranju pri parkiranju.

Parkiranje ŠKODE SUPERB - dječja igra

Izlazak iz bočnih parkirnih mjesta

Sada je jednostavnije i manevriranje kod izlaska iz izuzetno malih parkirnih mjesta. U ovom modusu potpora upravljanja pri parkiranju manevrira SUPERB unaprijed i unatrag sve dok ne izađete iz parkirnog mjesta.

Parkiranje ŠKODE SUPERB - dječja igra

Parkiranje unatrag u okomita parkirna mjesta

Sustav pronalazi odgovarajuće slobodno parkirno mjesto između drugih vozila i gotovo automatski manevrira vozilo u njega. Od vas se očekuje još samo da dajete gas i kočite. Upravljanje preuzima SUPERB umjesto vas.

Parkiranje ŠKODE SUPERB - dječja igra

Ovako funkcionira potpora izlaska s parkirnog mjesta

Pomoću radarskih senzora olakšava se izlazak iz parkirnog mjesta. Ako prijeti opasnost od sudara, najprije se aktivira zvučni signal. Usto se na zaslonu radiouređaja i navigacijskog sustava u stražnjem području prikazanog SUPERBA najprije pojavljuje žuta, a potom crvena napomena. U slučaju neposredne opasnosti vozilo koči automatski.

Parkiranje ŠKODE SUPERB - dječja igra

Bolji pregled područja iza vozila

Kamera za vožnju unatrag, koja je ugrađena u ručicu za otvaranje stražnjeg poklopca, omogućuje pregled prostora iza vozila. Ona se uključuje automatski prilikom uključivanja stupnja za vožnju unatrag, a slika kamere prikazuje se na zaslonu infotainment sustava. Usto sustav prikazuje i dinamične linije za navođenje. Linije za navođenje pokazuju u kojem će se smjeru vozilo nastaviti kretati kod trenutnog položaja kola upravljača, odnosno kada je potrebno okrenuti kolo upravljača.

Parkiranje ŠKODE SUPERB - dječja igra

Potpora parkirnih senzora

Parkirni senzori sprijeda i straga predstavljaju savršenu dopunu potpori upravljanja pri parkiranju. Oni podržavaju vozača pri parkiranju i funkcioniraju svim infotainment sustavima u SUPERBU.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu