Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Prednosti električne mobilnosti

Zdrav okoliš

Električna mobilnost nesumnjivo donosi brojne prednosti za okoliš: s jedne smo strane manje ovisni o fosilnim gorivima, a s druge strane manje zagađujemo zrak dok putujemo. Ljudi koji žive u gradovima s velikom gustoćom električnih automobila profitiraju osim toga od znatno niže razine buke.

Prednosti električne mobilnosti

Punih baterija u budućnost

Rasprostranjena mreža stanica za punjenje s kratkim vremenom punjenja danas se doima nezamislivom, no ipak će postati stvarnost za nekoliko godina. Brojni vozači električnih automobila smatrat će i punjenje kod kuće komfornim rješenjem jer su im za to potrebni samo strujni priključak i uređaj za punjenje. Kućni sustav za punjenje košta primjerice koliko i panoramski krov. Spremni za budućnost!

Prednosti električne mobilnosti

Vožnja bez granica

Zbog zagađenosti zraka i klimatskih promjena brojni su gradovi već uveli zone zabrane prometovanja za konvencionalna vozila. Takvih će zona biti sve više u budućnosti. Međutim, to nije nikakav problem za električne automobile.

Prednosti električne mobilnosti

Državni poticaji

 Ovisno o dotičnim uvjetima u nekoj zemlji vlasnici elektrificiranih vozila imaju pravo na posebne povlastice ili poticaje kao što su financijski poticaji za kupnju, besplatno parkiranje u centrima gradova, besplatno korištenje javnih prometnih sredstava i još puno toga.

Prednosti električne mobilnosti

Manja potreba za održavanjem

 Elektrificirana vozila zahtijevaju znatno manje održavanje. Izrađeni su od manje dijelova podložnih eventualnom trošenju u odnosu na vozila s motorom na izgaranje.

Litij-ionske baterije mogu izdržati tisuće ciklusa punjenja i pražnjenja.

Prednosti električne mobilnosti

Plivanje sa strujom

Tema električne mobilnosti iz godine u godinu postaje sve popularnija. Vjerojatno ne postoji bolji trenutak od ovoga sada za razmišljanje o čišćoj i održivijoj budućnosti s električnom mobilnošću!

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu