Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Sustavi potpore vozaču

Proaktivna zaštita putnika

Ovaj sustav koordinira funkciju određenih sigurnosnih sustava u vozilu radi ublažavanja posljedica sudara ili opasnih situacija.

Proaktivna zaštita putnika raspolaže dvjema razinama zaštite, ovisno o funkcijama instaliranima u modelu SUPERB:

1. razina zaštite

Kod kritičnih situacija u vožnji zategnut će se sigurnosni pojasevi na prednjim sjedalima. Sustav k tomu u kombinaciji s elektroničkom kontrolom stabilizacije (ESC) djelomično zatvara bočne prozore, a pomični krov u potpunosti. Tako se sprječava prodiranje stranih tijela u unutrašnjost vozila.

2. razina zaštite

Za drugu se razinu sustav koristi radarskim senzorima automatske regulacije razmaka u prednjem dijelu vozila za reakcije s predviđanjem situacija u prometu.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu