Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Sustavi potpore

Potpora za hitne slučajeve

Potpora za hitne slučajeve intervenira kada vozač više nije sposoban upravljati vozilom.
Ako u unaprijed definiranom vremenskom roku ne dođe do okretanja kola upravljača ni bilo koje druge intervencije vozača, oglasit će se zvučni upozoravajući signal. Ako vozač ne reagira na njega, sustav će započeti s blagim zanošenjem vozila. Ako vozač i dalje ne reagira, potpora za hitne slučajeve kočit će vozilo do stanja mirovanja i automatski uključiti uređaj za svjetlosno upozorenje.

Potpora za hitne slučajeve radi u kombinaciji s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG, adaptivnim uređajem za reguliranje brzine i potporom zadržavanja vozila na voznom traku.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu