Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Dobro je znati

Više
k

4x4 = 16 prednosti

 1. Veći komfor u vožnji za dinamične i sportske vozače automobila.
 2. Veći užitak u vožnji na cesti i izvan nje u svako doba godine.
 3. Veća sigurnost za vas i sve suputnike.
 4. S pogonom na sve kotače mogu se spriječiti brojne opasne i riskantne situacije.
 5. Brza reakcija vozila na uvjete na cesti pri ubrzanju.
 6. Mokro lišće, šljunak, jaka kiša, poledica i snijeg povećavaju opasnost od proklizavanja. I kada su vremenski uvjeti loši ili uvjeti na kolniku nepovoljni uvijek ćete sigurno putovati.
 7. Naša vozila s 4x4 pogonom rado putuju i izvan normalnih cesta.
 8. Poboljšana stabilnost u vožnji - vozilo je manje sklono nadupravljanju i podupravljanju tijekom vožnji zavojima.
 9. Veća trakcija bolje prenosi snagu motora na cestu.
 10. Korištena tehnologija pogona na sve kotače predstavlja srž modela marke ŠKODA s 4x4 pogonom od 1999. godine.
 11. Kombinacija tehnologije elektronički regulirane lamelne spojke s ABS i ESC sustavom poboljšava mogućnost manevriranja vozila u graničnim situacijama.
 12. U području između 110 i 280 KS dostupan je veći broj motora koji se redom mogu kombinirati s pogonom na sve kotače 4x4.
 13. Poseban komfor u vožnji pogon na sve kotače nudi vozačima automobila koji putuju s prikolicom zahvaljujući njegovoj poboljšanoj vožnji ravno.
 14. Modeli marke ŠKODA s pogonom na sve kotače prikladni su kako za velegradske tako i za offroad ekspedicije. Pogon na sve kotače aktivan je samo kada je to potrebno.
 15. ŠKODA OCTAVIA bila je najuspješnije osobno vozilo s pogonom na sve kotače u Austriji u prvoj polovini 2014. godine.
 16. ŠKODA se ubraja u najsnažnije marke osobnih vozila s pogonom na sve kotače.

 

Probne vožnje

Sada, kada ste se podrobno informirali o pogonu na sva četiri kotača, vrijeme da i isprobat kakav je osjećaj voziti jedan takav automobil!