Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Atraktivni ŠKODA modeli s pogonom 4x4

Više
k

OCTAVIA Combi 4x4

Najnovija generacija modela OCTAVIA očarava optimalnim voznim svojstvima. To omogućuje najmodernija tehnologija na temelju elektronički regulirane lamelne spojke najnovije generacije u kombinaciji sa snažnim motorima i inovativnom tehnikom voznog postroja.

Pogon na sve kotače kod modela OCTAVIA Combi 4x4 u svakom trenutku jamči sigurnu vožnju - i kada su vremenski uvjeti loši ili uvjeti na kolniku nepovoljni. OCTAVIA Combi 4x4 u ponudi je s trima snažnim motorima: dvama dizelskim 2.0 l TDI motorima sa 150 KS i 184 KS DSG te jednim benzinskim 1.8 l TSI motorom sa 180 KS (također s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG).

Osim toga ovaj model nudi pregršt prostora, brojna "Simply Clever" rješenja i visoku funkcionalnost.

KODIAQ 4x4

Strme planine, duboke doline, šljunak, blato ili rupe na cestama? KODIAQU s 4x4 pogonom nijedan izazov nije prevelik. Stručnjak za offroad oduševit će vas tijekom svake vožnje svojim iznimnim potencijalom i prvorazrednim upravljanjem: savršen pratitelj na putu do avanture.

Pogon na sve kotače osigurava elektronički regulirana lamelna spojka. Raspodjela snage na spojku stražnje osovine odvija se automatski tako da se u normalnim uvjetima na cesti iskorištavaju sve prednosti prednjeg pogona, dok se na zahtjevnom terenu koristi pogon na sve kotače.

Sigurno putovanje sa SUPERBOM 4x4

ŠKODA SUPERB 4x4 omogućit će vam da osjetite dodatnu sigurnost - neovisno o tome je li riječ o sportskoj vožnji zavojima ili zimskim uvjetima na cesti. Postoje motori koji su dostupni s najmodernijom tehnikom pogona na sve kotače. Prijenos okretnog momenta na sva četiri kotača odvija se automatski ovisno o uvjetima u vožnji.

ŠKODA SUPERB i ŠKODA SUPERB Combi istovremeno potvrđuju dobre vrijednosti marke ŠKODA: mnoštvo prostora, izvrsnu funkcionalnost, visoku razinu udobnosti, vrhunsku sigurnost, najbolji omjer uloženog i dobivenog i suverenu eleganciju. ŠKODA SUPERB k tomu nudi udobnost koja nadilazi okvire ponude srednje klase vozila.