Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

2007 - ŠKODA Praktik.

Robusna gospodarska vozila s velikim transportnim kapacitetom, udobnošću osobnog automobila i izvrsnim omjerom uloženog i dobivenog - ŠKODA je na ovom području uvijek iznova stavljala jake akcente. Praktik na bazi Roomstera ne zaostaje ni malo u pogledu ovih svojstava.

2007. - Reli studija Super 2000.

Na Ženevskom sajmu automobila ŠKODA predstavlja reli studiju S2000 na bazi nove Fabije. Time poduzeće planira budućnost u reli sportu i dosljedno nastavlja svoju više od 100 godina staru tradiciju automobilističkog sporta.

2007. - Offroad linija Scout.

ŠKODA na stranputicama: Octavia Scout s pogonom 4x4 i lifestyle-MPV Roomster Scout vrlo su omiljeni.

2007. - Svjetska premijera Fabije II.

Bestseler prelazi u drugu generaciju. Prve ocjene stručnog tiska i publike slažu se da Fabia II ima veliku ponudu prostora, stilski siguran vizualni nastup, a pohvale dobiva i velik broj tehničkih novosti i domišljatih detalja. 

2006. - Roomster. Četvrti ŠKODIN model

Pametni MPV Roomster prelazi u serijsku proizvodnju i za marku ŠKODA predstavlja iskorak u novi segment tržišta. S inovativnim varioflex sustavom sjedala Roomster definira nova mjerila. Dizajn naglašava funkcionalno razdvajanje na dinamički "Driving Room" u prednjem i udobni "Living Room" u stražnjem dijelu vozila. 

2005. - Nova Octavia RS.

Nova Octavia RS postavlja impresivne akcente - snaga motora od 200 KS i maksimalna brzina od 240 km/h ključne su karakteristike najjače i najbrže ŠKODE koja je ikada izišla iz serijske proizvodnje.

2005. - Yeti, mali SUV.

ŠKODA ponovno dokazuje svoj inovativni potencijal i pokazuje kako će se marka u budućnosti razvijati. Dizajnerski tim impresivno demonstrira kako bi mali Sport Utility Vehicle (SUV) mogao izgledati u izvedbi ŠKODE: Yeti je vizija iznimno funkcionalnog i izuzetno kompaktnog SUV-a.

2005. - Nova Octavia Combi i Octavia Combi 4x4.

 

Nova Octavia Combi ne plijeni samo svojom iznadprosječno velikom praktičnom vrijednošću, već jednako tako i svojim upečatljivim oblikom. Svojom se prostranom i svestranom karoserijom Octavia Combi nadovezuje na dosadašnji model.