Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

2007 - ŠKODA Praktik.

Robusna gospodarska vozila s velikim transportnim kapacitetom, udobnošću osobnog automobila i izvrsnim omjerom uloženog i dobivenog - ŠKODA je na ovom području uvijek iznova stavljala jake akcente. Praktik na bazi Roomstera ne zaostaje ni malo u pogledu ovih svojstava.

2007. - Reli studija Super 2000.

Na Ženevskom sajmu automobila ŠKODA predstavlja reli studiju S2000 na bazi nove Fabije. Time poduzeće planira budućnost u reli sportu i dosljedno nastavlja svoju više od 100 godina staru tradiciju automobilističkog sporta.

2007. - Offroad linija Scout.

ŠKODA na stranputicama: Octavia Scout s pogonom 4x4 i lifestyle-MPV Roomster Scout vrlo su omiljeni.

2007. - Svjetska premijera Fabije II.

Bestseler prelazi u drugu generaciju. Prve ocjene stručnog tiska i publike slažu se da Fabia II ima veliku ponudu prostora, stilski siguran vizualni nastup, a pohvale dobiva i velik broj tehničkih novosti i domišljatih detalja. 

2006. - Roomster. Četvrti ŠKODIN model

Pametni MPV Roomster prelazi u serijsku proizvodnju i za marku ŠKODA predstavlja iskorak u novi segment tržišta. S inovativnim varioflex sustavom sjedala Roomster definira nova mjerila. Dizajn naglašava funkcionalno razdvajanje na dinamički "Driving Room" u prednjem i udobni "Living Room" u stražnjem dijelu vozila. 

2005. - Nova Octavia RS.

Nova Octavia RS postavlja impresivne akcente - snaga motora od 200 KS i maksimalna brzina od 240 km/h ključne su karakteristike najjače i najbrže ŠKODE koja je ikada izišla iz serijske proizvodnje.

2005. - Yeti, mali SUV.

ŠKODA ponovno dokazuje svoj inovativni potencijal i pokazuje kako će se marka u budućnosti razvijati. Dizajnerski tim impresivno demonstrira kako bi mali Sport Utility Vehicle (SUV) mogao izgledati u izvedbi ŠKODE: Yeti je vizija iznimno funkcionalnog i izuzetno kompaktnog SUV-a.

2005. - Nova Octavia Combi i Octavia Combi 4x4.

 

Nova Octavia Combi ne plijeni samo svojom iznadprosječno velikom praktičnom vrijednošću, već jednako tako i svojim upečatljivim oblikom. Svojom se prostranom i svestranom karoserijom Octavia Combi nadovezuje na dosadašnji model.