Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

2012. - Premijera nove ŠKODE CITIGO.

ŠKODA CITIGO se ubraja u najkompaktnije, a istodobno i najprostranije predstavnike svoje klase. Njegova "simply clever" rješenja kao što su držač za kartice i torbe, sustav mreža za odlaganje i mnogi pretinci za odlaganje doista su impresivna. Kad je u pitanju sigurnost, CITIGO je posegnuo za zvjezdicama - 5 zvjezdica na Euro-NCAP crash testu. Otkrijte svijet s novom ŠKODOM CITIGO.

2012. - Nova ŠKODA RAPID. Prostor u svom najljepšem obliku.

ŠKODA RAPID definira nova mjerila u klasi i impresionira prostranošću, izražajnim novim dizajnom, izvrsnim omjerom uloženog i dobivenog i nizom drugih detalja. S atraktivnim detaljima opreme već i samo putovanje postaje odmor. Jednostavno više užitka u vožnji za dinamične ture s novom ŠKODOM RAPID.

2013. - Nova ŠKODA YETI

Od svoga debija 2009. godine ŠKODA YETI privlači pozornost u svojoj klasi. Pravi zastupnik svog segmenta, SUV s karakterom. S dvije nove varijante -  YETI i YETI OUTDOOR - allround vozilo razvija svoj karakter još svestranije i samostalnije.

2013. - Nova ŠKODA RAPID SPACEBACK. Prostor za emocije.

U segmentu kompaktnih automobila ŠKODA proširuje paletu modela između FABIJE i OCTAVIJE novim vozilom RAPID SPACEBACK. Time ŠKODA po prvi puta nudi automobil koji dobre i praktične kvalitete ŠKODE povezuje s veličinom i oblikom kompaktnog automobila.

2013. - Najbrža OCTAVIA svih vremena slavi svoj debi.

Nova ŠKODA OCTAVIA RS na manifestaciji "Goodwood Festival of Speed" 10. srpnja slavi svoju svjetsku premijeru. Nikada prije toga OCTAVIA RS nije bila tako brza i dinamična. Istodobno OCTAVIA RS nudi maksimalnu funkcionalnost, mnogo mjesta, maksimalnu sigurnost i jako puno najsuvremenijih sustava potpore. Tamo gdje se susreću strast za konjskim snagama i želja za prostranošću.

2013. - FABIA Combi Monte Carlo. Više prostora za sportsku narav.

ŠKODA proširuje ponudu FABIJE. Nova u programu je sportska FABIA Combi Monte Carlo. Za dinamičan se izgled brinu 16-colni lakometalni naplatci, difuzor kao i krovni spojler.

2013. - Nova ŠKODA SUPERB.

Na Šangajskom sajmu automobila nova ŠKODA SUPERB slavi svoju premijeru. U novom dizajnu izvedbe Limousine i Combi nastupaju suvereno i trajno potvrđuju svoju reputaciju kao vrhunski proizvodi marke. Usto izvrsna udobnost ispunjava sve želje i za one s najvećim planovima.

2013. - Novi program ponude za ŠKODU FABIA i ŠKODU ROOMSTER.

Racionalna FABIA, praktična FABIA Combi kao i prostrani ROOMSTER kreću na proljeće s novim ŠKODINIM logom. Bogata osnovna oprema Active proširuje se novim programom ponude koju čine daljnji vrhunski elementi opreme kao što su klima-uređaj, putno računalo, paket funkcija i mnogi drugi detalji.

2013. - Nova OCTAVIA. Fascinacija. Dan za danom.

Treća generacija modela OCTAVIA slavi svoje uvođenje na tržište. Najuspješniji ŠKODIN model  još je inovativniji, osmišljeniji i savršeniji nego do sada. S novim sustavima potpore i infotainment sustavima kao i  "simply clever" rješenjima OCTAVIA će vam olakšati svakodnevicu. Usto ona nudi tako puno mjesta kao nikada do tada - za sve i svakoga.