Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Standardi

Novi WLTP standard omogućuje usporedive ispitne rezultate u cijelom svijetu. Jedan od glavnih ciljeva postupka WLTP je jedinstven način određivanja emisije ispušnih plinova i potrošnje energije različitih vrsta pogonskih sustava, kao primjerice benzinskih, dizelskih, CNG ili pogona na struju.  Vozilo istog tipa bi uz poštivanje postupka mjerenja u WLTP ciklusu diljem svijeta u svakom trenutku trebalo pokazivati isti ispitni rezultat. Zbog te usporedivosti mjerenja je potrebno vršiti u laboratorijskim uvjetima. 

Stoga se potrošnja goriva i emisije ispušnih plinova u sklopu dinamičnog profila vožnje pouzdano i reprezentativno utvrđuju na ispitnim valjcima. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu