Porsche Croatia d.o.o. je generalni uvoznik za marku Škoda za Republiku Hrvatsku.

Porsche Croatia je društvo s ograničenom odgovornošću sa sjedištem u Zagrebu, Miroslava Miholića 2, broj telefon +385 1 6269 111, e-Mail:  info(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

Tvrtka Porsche Croatia je upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta (MBS): 080284872. (MB) poslovnog subjekta: 1435396, (OIB/PDV ID): HR56007827423

Tvrtka kod koje se vode pravni računi:
Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb
Broj računa Porsche Croatia: 2484008-1100156754

Iznos temeljnog kapitala: 10.433.339,97 EUR, uplaćen u cijelosti.

 

 

Uprava:
Martin Wienerroither
Vicko Ljuban

Direktorica marke Škoda: Danijela Višnjić

Voditelj marketinga & PR-a Škoda: Sanja Stanić

Veliki kupci: Dražen Došen

Direktor postprodaje: Marko Blažević

Poštanska adresa:
Miroslava Miholića 2, HR-10 010 Zagreb
Tel: + 385 1 62 69 111
Email: skoda(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

Sve slike, tekstovi, cijene i ostali prikazi u ovom proizvodu odgovaraju hrvatskom Škoda programu prodaje u trenutku izrade i predstavljaju neobvezujuću informaciju. Zadržavamo pravo na naknadne izmjene. Porsche Croatia d.o.o. ne preuzima odgovornost za greške. Zadržavamo pravo na izmjene konstrukcije, opreme i opsega isporuke te odstupanja u boji. Sve navedene cijene neobvezujuće su preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju namete na normiranu potrošnju i PDV.

Program i svi njegovi dijelovi kao što su podaci i slike zaštićeni su autorskim pravom. Svako korištenje izvan strogih granica Zakona o autorskom pravu bez prethodne suglasnosti neprihvatljivo je i kažnjivo. To se posebno odnosi na umnožavanja, prijevode, mikrofilmiranja i obradu u elektroničkim sustavima.

Upotreba slika dopuštena je samo u osobne svrhe. Tvrtka Škoda AUTO a.s. vlasnica je velikog broja registriranih marki (zaštitni znakovi). Posebno su zaštićeni znakovi Škoda, Citigo, Citigoe iV, Fabia, Rapid, Scala, Kamiq, Octavia, Octavia iV, Yeti, Karoq, Kodiaq, Superb, Superb iV, Enyaq iV, Roomster, itd.

Činjenica da neki znak nije sadržan u ovom popisu i / ili nije označen kao marka (zaštitni znak) u nekom tekstu ne može se interpretirati na način da dotični znak ne predstavlja registriranu marku (zaštitni znak) i/ili da bi se taj znak mogao koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja tvrtke Škoda AUTO a.s. odnosno Porsche Croatia d.o.o..