Modeli

Kamiq

Vaš gradski SUV.

Pregled modela

Kamiq

Kamiq Monte Carlo

Kamiq Monte Carlo

Cijena od
25.001 € (188.373,43 HRK)
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

SUV kako ga vi vidite

U njegov izgled sigurno ste se već zaljubili.

Ako slučajno još niste, to je vjerojatno zato što ga niste vidjeli iz njegove najbolje perspektive. A to je... baš svaka.

SUV kako ga vi vidite

Široka prednja rešetka hladnjaka i podijeljena glavna svjetla prednjem dijelu vozila daju odmah prepoznatljiv, jedinstveni izgled, dok dodatak na prednjem braniku platinasto-sive ili crne boje naglašava njegov crossover karakter.

SUV kako ga vi vidite

Dinamične linije na bočnim stranama vozila karakteristične su za jezik dizajna marke Škoda, a zatamnjeni prozori SunSet dodatno naglašavaju atraktivnost eksterijera.

SUV kako ga vi vidite

Nepogrešivim natpisom Škoda na stražnjem dijelu vozila ponosno pokazuje pripadnost svojoj obitelji. Dodatak na stražnjem braniku s integriranim difuzorom platinasto-sive ili crne boje naglašava velik razmak od tla i stražnjem dijelu vozila daje iznimno robustan izgled.

SUV kako ga vi vidite

Kad smo rekli da je njegova najbolja perspektiva svaka perspektiva, mislili smo točno tako. A kako biste svakodnevnu vožnju začinili dodatnom dozom individualnosti, Kamiq je moguće opremiti opcijskim crnim panoramskim krovom.

Kako to bude u svakoj dobroj vezi, vanjski je izgled ono što će vas prvo privući, ali zbog svega onog što se krije iznutra, odlučit ćete ga voditi (voziti) kući.

SUV kako ga vi vidite

Kad sjednete u Škoda Kamiq, prvo ćete otkriti izuzetnu prostranost, udobnost te kvalitetne materijale vrhunske izrade. Svidjet će vam se i višestruke kombinacije atraktivnih presvlaka i dekora uz koje ćete svoje vozilo učiniti jedinstvenim.

Vrhunska digitalna tehnologija i povezivost, koju nudi Škoda Connect sustav, potvrdit će vam da je ovo automobil koji zaista razumije vaše želje i potrebe.

NOVI POGLED NA CESTU

Kamiq se može pohvaliti jednim od najvećih razmaka vozila od tla u segmentu. A vjerujemo da smo se već složili oko toga da je jedna od posebno privlačnih prednosti ovog vozila povišen položaj sjedenja, koji vam uz izdašne prostorne uvjete pruža visoku ergonomiju, iznimnu preglednost, ali i osjećaj veće sigurnosti.

Ali sigurnost nikako nije samo osjećaj. Na temelju MQB-A0 platforme Volkswagen koncerna Kamiq nudi najviši stupanj aktivne i pasivne sigurnosti. Ovaj model također nudi obilje tehnologija koje nisu uobičajene za kompaktni gradski crossover. Opremljen je najnaprednijim sustavima potpore, kao što su rear traffic alert, front assist, adaptive cruise control i mnogi drugi. Kilometri ispred vas bit će bezbrižni i sigurni.

Uzmite stvari u svoje ruke!

Kamiq je urbani gradski SUV, uz kojeg idu sve prednosti jednog SUV modela u kombinaciji nezamjenjivog Škoda dizajnerskog izričaja, prepunog jasnih linija i dinamičnih oblika. Savršen za sve, koji žele postavljati vlastite trendove!

Samouvjereni dizajn unutrašnjosti

Snaga i hrabrost uvijek dolaze iznutra. Također u Kamiq-u, gdje se emocionalni dizajn interijera i upečatljiv dizajn eksterijera skladno spajaju. Ergonomija atraktivnog interijera ostaje besprijekorna, a putnici okruženi najboljim materijalima.

Urbani paket preživljavanja

Svakodnevno preživljavanje u urbanoj džungli može biti prilično izazovno. Za bolji pogled na grad, Kamiq je opremljen našom najboljom opremom. Pomoću njega bez ikakvog napora ovladavate čak i najosetljivijim situacijama.

"Sigurna luka"

Kao i kod svakog našeg modela, sigurnost je na prvom mjestu i kod modela Kamiq. Sadrži do devet zračnih jastuka, uključujući zračni jastuk za koljena i niz naprednih sustava pomoći vozaču, kao što su pomoć pri promjeni trake, s bočnom asistencijom i proaktivnom zaštitom putnika.

Rješenja uvijek pri ruci

Jedinstvena "Simply Clever" rješenja, zaštitini su znak marke Škoda. Novi model Kamiq prepun je raznolikih rješenja koja će vam olakšati svakodnevnicu.

Sportsko iskustvo vožnje na dodir gumba

Škoda Kamiq temelji se na najnovijoj modularnoj platformi (MQB) i stoga se može opremiti naprednim tehnologijama. Ako volite dinamične vožnje, znat će cijeniti sportsku kontrolu ovjesa i sustav podesivih amortizera.

Kombinacija inovacije i stila

Široka plaleta lakometalnih naplataka od 16" do 18" cola proširuje se inovativnim AERO dizajnom, optimizirana na najmanji otpor zraka. 

Najnovije tehnologije

Inovativni sustavi potpore za sigurnost na svakom putovanju.
Za ugodnu vožnju, u skladu s prometom.
Parkiranje nikad nije bilo jednostavnije.
Škoda Kamiq može biti opremljena s i do 9 zračnih jastuka.

Nove mogućnosti povezivosti

Uživajte u povezivosti nove generacije, koja nudi funkcije poput integrirane SIM kartice i bežičnog povezivanja pametnog telefona preko SmartLinka.

Performanse dostojne prvaka

Ništa manje važne nisu ni vozne performanse. Motori nude izvanredan komfor tijekom vožnje u gradu ili izvan njega. Tri TSI benzinska motora s obujmom od 1,0 ili 1,5 litara pružaju snagu od 70 do 110 kW (95 do 150 KS). Bez obzira za koji se motor odlučili, Kamiq će raditi tiho, fleksibilno, pouzdano i ekonomično.

Prtljažnik koji trpi vašu kreativnost

Čak je i dizajn prtljažnika modela Kamiq kreativan. Opremljen je značajkama koje osiguravaju da vaše stvari ostanu na svom mjestu, a vozilo ostane čisto. Uz to: veliki kapacitet od 400 litara, odnosno 1395 litara nakon preklapanja stražnjih sjedala, vozilo svrstava u sam vrh klase.