Modeli
Path 2@2x

ŠKODA Newsletter Prijavite se i budite uvijek informirani

k

Uvijek me─Ĺu prvima saznajte sve o novim proizvodima i studijama dizajna, o ponudama novih vozila, usluga i financiranja, a i o doga─Ĺanjima i novostima u podru─Źju ponude modela ┼áKODA. Jednostavno unesite svoje ime i e-mail adresu te redovito dobivajte aktualne novosti iz svijeta marke ┼áKODA. Ako vam se newsletter vi┼íe ne svi─Ĺa, u svakom trenutku mo┼żete otkazati njegovu pretplatu.

* Obvezno polje - potreban unos

 

Prijava na newsletter

 

Podaci se isklju─Źivo pohranjuju u svrhu slanja newslettera i ne─çe se proslje─Ĺivati tre─çim stranama.

Pretplatu na ┼áKODA newsletter mo┼żete, naravno, u svakom trenutku otkazati: jednostavno kliknite na odgovaraju─çi link koji je sadr┼żan u svakom izdanju.

Koja je razlika izme─Ĺu tekstualne i HTML verzije?

Tekstualna verzija newslettera sadr┼żi isklju─Źivo ─Źisti, neformatirani tekst. Osim ure─Ĺivanja teksta (podebljani tekst, tekst u boji, popisi itd.) HTML verzija nudi i slike te izgledom nalikuje web stranici. Zbog slika i dodatnih podataka o formatu HTML verzija uvijek ima malo ve─çu veli─Źinu datoteke u odnosu na tekstualnu verziju.

Odre─Ĺeni e-mail programi i webmail sustavi ne mogu prikazivati HTML mailove. U pojedinim su uredskim mre┼żama HTML mailovi blokirani iz sigurnosnih razloga. Ako podlije┼żete takvim ograni─Źenjima, trebali biste se pretplatiti na tekstualnu verziju. Svoj odabir kasnije mo┼żete u svakom trenutku promijeniti.