Modeli

Škoda Newsletter Prijavite se i budite uvijek informirani

o

Uvijek među prvima saznajte sve o novim proizvodima i studijama dizajna, o ponudama novih vozila, usluga i financiranja, a i o događanjima i novostima u području ponude modela Škoda. Jednostavno unesite svoje ime i e-mail adresu te redovito dobivajte aktualne novosti iz svijeta marke Škoda. Ako vam se newsletter više ne sviđa, u svakom trenutku možete otkazati njegovu pretplatu.

* Obvezno polje - potreban unos

 

Prijava na newsletter

 

Podaci se isključivo pohranjuju u svrhu slanja newslettera i neće se prosljeđivati trećim stranama.

Pretplatu na Škoda newsletter možete, naravno, u svakom trenutku otkazati: jednostavno kliknite na odgovarajući link koji je sadržan u svakom izdanju.

Koja je razlika između tekstualne i HTML verzije?

Tekstualna verzija newslettera sadrži isključivo čisti, neformatirani tekst. Osim uređivanja teksta (podebljani tekst, tekst u boji, popisi itd.) HTML verzija nudi i slike te izgledom nalikuje web stranici. Zbog slika i dodatnih podataka o formatu HTML verzija uvijek ima malo veću veličinu datoteke u odnosu na tekstualnu verziju.

Određeni e-mail programi i webmail sustavi ne mogu prikazivati HTML mailove. U pojedinim su uredskim mrežama HTML mailovi blokirani iz sigurnosnih razloga. Ako podliježete takvim ograničenjima, trebali biste se pretplatiti na tekstualnu verziju. Svoj odabir kasnije možete u svakom trenutku promijeniti.