Modeli

Škoda

Enyaq

Pokretan dobrom energijom.

Pregled modela

Enyaq

Enyaq Sportline

Enyaq Sportline

ELEKTRIČNI SUV VRHUNSKE KLASE

Modelom Citigoe dokazali smo vam da je postojalo mnogo razloga za radost u vezi s pojavom električnih vozila. Potpuno novi Enyaq podiže ljestvicu još više jer je izgrađen na modularnoj platformi posebno razvijenoj za električna vozila i nudi najsuvremeniju tehnologiju, brzo punjenje te velik doseg.

PUN STILA I SAMOUVJEREN

Uz SUV vozila marke Škoda navikli ste na samouvjeren izgled pun stila. Potpuno novi Enyaq nastavlja tu tradiciju dizajnom koji je dobro poznat, a opet inovativan i privlačan. Njegove graciozne dimenzije nagovještavaju obilje prostora u interijeru.

IZNIMNO PROSTRAN I VRHUNSKE KVALITETE

Novoosmišljeni interijer dodatno naglašava prostranost modela Enyaq, uključujući veliki prtljažnik tipičan za vozila marke Škoda. Kvalitetna izrada uz brojne praktične pretince za odlaganje jamstvo su komfora. Ekološki prihvatljivi materijali šlag su na torti.

INTELIGENTAN, INOVATIVAN, INTUITIVAN

Osim novoosmišljenog interijera potpuno novi model Škoda Enyaq sadrži i čitav niz inteligentnih i inovativnih rješenja kojima je, sve u svemu, intuitivno upravljati. Uključuju serijski virtualni cockpit, brojne opcije povezivanja i ambijentalno osvjetljenje.

ATRAKTIVNA UŠTEDA

Kada vozite električno vozilo, nježni ste ne samo prema okolišu, već i svom novčaniku. Dostupne su vam mnoge pogodnosti, uključujući financijske olakšice, poseban tretman pri parkiranju i operativne pogodnosti.

NAJNAPREDNIJI SUSTAVI POTPORE ZA VOZAČA

Sustav potpore Travel Assist preuzima djelomičnu kontrolu nad vozilom kako bi vam olakšao vožnju i praćenje prometa.
Vrhunski sustavi potpore za sigurnost u vožnji.
Vodeća LED svjetla u industriji osiguravaju bolje performanse, nižu potrošnju energije i nove sigurnosne funkcije.
Nemojte se više uznemirivati oko pakiranja – zahvaljujući potpori pri parkiranju uspjet ćete vozilo parkirati i u najuža mjesta.

Određena oprema biti će dostupna naknadno.
Trenutnu ponudu molimo provjerite kod Škoda ovlaštenog prodajnog partnera.

Raspoloživost maksimalne snage električnog pogona može biti ograničena. Količina snage koja je na raspolaganju u individualnim situacijama u vožnji ovisi o različitim čimbenicima, kao što su vanjska temperatura, temperatura baterije, napunjenost, stanje i starost visokonaponske baterije.

OSTANITE ONLINE ČAK I U POKRETU

Nova generacija sustava infotainment s ugrađenom SIM karticom nudi praktične funkcije kao što su prometne informacije ili Wi-Fi veza za uređaje putnika.