Modeli

Škoda

Enyaq Sportline

Uzbudljiva vožnja

Pregled modela

Enyaq

Enyaq

Enyaq Sportline

Sportski branici i crni detalji naglašavaju karakter modela Enyaq Sportline.

Bočni pragovi u boji karoserije dodatno ističu sportski izgled vozila.

Trokrako sportsko višenamjensko grijano kolo upravljača s oznakom Sportline.

Prostrani interijer krase sportska sjedala u kombinaciji Alcantara, koža i umjetna koža.

UZBUDLJIV STIL

Električna vozila sama po sebi nude mogućnost okretnog doživljaja vožnje. Model Enyaq Sportline podiže ovo iskustvo na sasvim novu razinu. Impresionirat će vas svojim čarobnim izgledom koji uključuje sportske branike, bočne pragove u boji karoserije, crne detalje visokog sjaja i VEGA kotače od 20" ili SUPERNOVA kotače od 21''.

OZNAKA SNAGE

Logotip Sportline krasi prednje blatobrane na kojima je smješten tik iznad tornado linije koja se proteže cijelom dužinom vozila.

ODGOVORNI SPORTAŠ

Model Škoda Enyaq Sportline dokaz je da vožnja može biti zabavna i bez zagađenja okoliša. Agilnost, samouvjerene vozne performanse, nulta stopa lokalnih emisija i dugi doseg s jednim punjenjem - savršena kombinacija mogućnosti.

ADAPTIVNA REGULACIJA VOZNOG POSTROJA (DCC)

Serijski sportski vozni postroj, progresivno upravljanje i odabir profila vožnje omogućuju vam savršen kontrolu nad vozilom uz mogućnost dodatnog unaprjeđivanja uz adaptivnu regulaciju voznog postroja DCC. Pritiskom na gumb model Enyaq Sportline iz komfornog vozila pretvarate u vladara sportskih staza.

SAVRŠENSTVO DO NAJSITNIJEG DETALJA

Interijer modela Škoda Enyaq Sportline krasi dinamičan dizajn koji zadržava maksimalni komfor. Prepoznatljive sportske značajke u unutrašnjosti crne su boje, a uključuju krovnu oblogu, 3-krako višenamjensko sportsko kolo upravljača, obloge papučica od nehrđajućeg čelika i sportska sjedala.

SJEDALA KOJA VAS PODRŽAVAJU

Kako bi doživljaj vožnje sportskog vozila bio potpun, potrebna su vam odgovarajuća sportska sjedala. Model Škoda Enyaq Sportline na puno toga može biti ponosan: robusna, a ipak komforna sjedala od kombinacije Suedia koža / umjetne kože sa sivim obrubom i prilagodivom lumbalnom potporom obgrlit će vas u svakom zavoju.

NAJNAPREDNIJI SUSTAVI POTPORE ZA VOZAČA

Sustav potpore Travel Assist preuzima djelomičnu kontrolu nad vozilom kako bi vam olakšao vožnju i praćenje prometa.
Vrhunski sustavi potpore za sigurnost u vožnji.
Vodeća LED svjetla u industriji osiguravaju bolje performanse, nižu potrošnju energije i nove sigurnosne funkcije.
Nemojte se više uznemirivati oko pakiranja – zahvaljujući potpori pri parkiranju uspjet ćete vozilo parkirati i u najuža parkirna mjesta.

Određena oprema biti će dostupna naknadno.
Trenutnu ponudu molimo provjerite kod Škoda ovlaštenog prodajnog partnera.

Raspoloživost maksimalne snage električnog pogona može biti ograničena. Količina snage koja je na raspolaganju u individualnim situacijama u vožnji ovisi o različitim čimbenicima, kao što su vanjska temperatura, temperatura baterije, napunjenost, stanje i starost visokonaponske baterije.

OSTANITE ONLINE ČAK I U POKRETU

Nova generacija sustava infotainment s ugrađenom eSIM karticom nudi praktične funkcije kao što su prometne informacije ili Wi-Fi veza za uređaje putnika.