Modeli

FABIA

Zavoljet ćete gradsku vožnju.
Path
Path

Pregled modela

FABIA

FABIA COMBI

FABIA COMBI

Cijena od
Kn 106.593,00
FABIA Monte Carlo

FABIA Monte Carlo

FABIA COMBI Monte Carlo

FABIA COMBI Monte Carlo

Svoju FABIJU odaberite u ponudi odmah dostupnih vozila. Narudžba aktualne verzije modela FABIA više nije moguća kroz konfigurator

Udobno se smjestite

Nova FABIA nudi mnoštvo prostora - kako za vaše putnike tako i za vašu prtljagu. Unutrašnjost je ugodno prostrana te se vizualno doima puno većom zahvaljujući velikom panoramskom krovu. Sjednite i uživajte u pogledu.

Sigurnost bez kompromisa

Kada je riječ o temi sigurnost, naši ŠKODA modeli ne pristaju ni na kakve kompromise. Brojni sustavi potpore za vozača novog modela FABIA prošireni su kako bi se integrirali novi sustavi koji su već poznati iz vozila viših klasa.

Savršeno elegantan oblik

Nova FABIA savršeno je elegantna kao i uvijek te pokazuje sve što nudi. Njezin status ikone i idealnog vozila u gradskom prometu pojačan je modernim, mladenačkim dizajnom. 

Snažna i unatoč tome štedljiva

Nova FABIA nudi isključivo moderne benzinske motore koji međusobno spajaju užitak u vožnji i ekološku prihvatljivost. Motori su dostupni sa snagom od 75 KS do 110 KS.

Naplatci

Poštujemo individualne potrebe i zahtjeve svih naših kupaca te dajemo sve od sebe kako bismo ih ispunili. Stoga smo najvažniji aspekt - izgled vašeg vozila - u potpunosti prepustili vama i vašoj mašti.

Simply Clever tehnologije

Smartphone na četiri kotača

Biti online i tijekom vožnje ne znači samo da imate pristup zabavnom i informativnom sadržaju, već i da dobivate moguću podršku tijekom vožnje. ŠKODA Connect vaša su vrata u svijet neograničenih mogućnosti komunikacije.

Katalozi ŠKODA

Sve informacije o ŠKODA modelima.

Sigurnost bez kompromisa

ŠKODA FABIA dobila je najbolju ocjenu od 5 zvjezdica na Euro NCAP crash testu.

Od 1. rujna 2017. godine, za sva nova vozila s novim homologacijskim tipnim odobrenjima primjenjuje se postupak mjerenja emisija CO2 i potrošnje goriva prema World Harmonised Light Vehicle Test Procedure - WLTP (Globalno usklađen ispitni postupak za osobna i laka gospodarska vozila), koji je realniji ispitni postupak, te daje preciznije podatke o potrošnji goriva i emisija CO2. Od 1. siječnja 2021. godine WLTP je kod svih putničkih vozila isključivi ispitni postupak određivanja emisije CO2 i potrošnje goriva. Iznos Posebnog poreza na motorna vozila u dijelu u kojem se izračunava ovisno o emisiji CO2 konkretnog vozila, te time i ukupna cijena vozila, obračunavaju se isključivo prema WLTP protokolu.