Modeli

Scala

Poznati putevi ne vode u nova iskustva.

Pregled modela

Scala

Scala Monte Carlo

Scala Monte Carlo

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Dinamična elegancija

Skulpturalni oblici, dinamični elementi i dojmljiva igra svjetlosti i sjene karakteristike su modernog dizajna eksterijera, temeljenog na dizajnu konceptnog sportskog modela Vision RS.

Novi klasik

Interijer je usklađen s dinamičnim dizajnom eksterijera. Ujedinjuje promišljenu ergonomiju prostora, karakterističnu za marku Škoda, s emotivnim dizajnom, koji naglašavaju elegantne zaobljene linije.  Očekuju Vas meki materijali, zaslon velikodušnih dimenzija i mnogo prostora u svim smjerovima.

Sigurnost

I kada je u pitanju sigurnost, Scala  je na visini zadatka zahvaljujući brojnim sigurnosnim sustavima koji su inače rezervirani za modele u višim segmentima. Vozilo je opremljeno brojnim sustavima potpore vozaču, jednim sustavom pomoći u slučaju nužde i do devet zračnih jastuka.

Tehnička dotjeranost

Futuristički dizajn, moderni pogonski sustavi i napredni sustavi potpore vozaču istaknuta su obilježja modela Scala kakva se inače mogu naći samo kod većih modela.

Nove mogućnosti povezivosti

Uživajte u povezivosti nove generacije, koja nudi funkcije poput integrirane SIM kartice i bežičnog povezivanja pametnog telefona preko SmartLinka.