Modeli

Marka Škoda Neka svaki km bude važan

o

Neka svaki kilometar bude važan.

Naša priča započela je prije više od 125 godina. Točnije, 128. Ali tko broji ove sitne? Ipak, brojimo. Svaka nam je važna i u svakoj dajemo najbolje od sebe, pokretani vrijednošću koju želimo uvijek besprijekorno isporučivati vama. Tako i vas pozivamo da brojite i pamtite svaki kilometar. Ne običnim brojkama. Jer kilometri ne mjere udaljenost; mjere iskustva, osjećaje, trenutke i priče. Kilometri mjere život. 

Da je Škoda pouzdan automobil, odvažan suputnik i partner koji vas prati kroz život - to je već poznato - "stara" priča. Pa ipak, nastojimo biti uvijek novi, razumjeti dinamične promjene i vaše potrebe, i prije nego se dogode. Želimo ići, uvijek za novi, još neotkriveni kilometar ispred. Najbolji način za predvidjeti budućnost je da ju stvaramo sami. Ili, u našem slučaju, zajedno. A najbolji plan je onaj koji se ostvari. Veselimo se biti dio vaših planova. I želimo s vama dijeliti naše.

Let's explore

Primijetili ste već da se Škoda predstavlja kroz novi jezik dizajna i komunikacije. Pod nazivom Let's explore. Iako smo i dalje Simply Clever (i uvijek ćemo biti). Ovo je naš korak dalje. Poziv svima nama da istražujemo novo i bolje. Tražimo uvijek nove odgovore na stara pitanja. Istražujemo nove puteve. Stvaramo mala i velika pametna rješenja za jednostavniji i ispunjeniji život. Taj ćemo duh odražavati u svemu što radimo: u proizvodima, u komunikaciji, u našim Simply Clever rješenjima i u našim uslugama. A na vama je da kilometrima ne brojite udaljenosti, nego život.

Znamo da je automobil važan dio vaših života. I da svaki vozač, svaka obitelj ima svoju priču, posebnu povezanost sa svojim automobilom. Nastojimo i kao marka uvijek njegovati tu vezu, biti vam na raspolaganju za sva vaša pitanja, sugestije. Dijeliti s vama naše planove i uključivati vas u njih. Naši ovlašteni partneri su uvijek tu za vas.

Pratite nas i na društvenim mrežama gdje vas redovno upoznajemo sa svim novostima i pozivamo vas da dijelite svoje trenutke s nama. Istražujmo zajedno. Jer znatiželja, povezanost, istraživanje - to je ono što nas oduvijek definira, čini boljima i pametnijima. 

Pratite nas na društvenim mrežama

Škoda Facebook

Škoda Instagram

Škoda YouTube