Modeli

Sjednite odmah u svoj Enyaq. Uz Škoda poticaj. Pripremili smo vam poticaje do 15.000* eura!

o

Kad vidite Enyaq treba li vam dodatni poticaj?

Za sve odmah dostupne Enyaq modele osigurali smo vam Škoda poticaje - popuste od 12.000 do 15.000* eura. A dobivate i MOON punjač i TOP CARD članstvo u trajanju od 1 godine.

Navedeni popusti odnose se isključio i samo na kupnju novih električnih vozila koja su odmah dostupna odnosno koja su na skladištu. Količina je ograničena. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Pogledajte ponudu odmah dostupnih Enyaq modela s izraženim popustima:

Imate još puno pitanja?

Primjerice, koliko traje punjene baterije, koliko daleko me ovaj automobil može odvesti? Ovo su razumna pitanja kada razmišljate o kupnji električnog automobila.

Da, na putovanju ćete vjerojatno trebati planirati pauzu. I to dovoljno dugačku… da popijete kavu. ;-) Zahvaljujući sve većoj ponudi brzih punionica, vaše putovanje će biti jednako jednostavno kao s benzinskim ili dizelskim vozilom.

Želimo vam odgovoriti na svako pitanje i detaljno vam prezentirati sve mogućnosti vašeg odabranog modela kao i detalje pogodnosti koje smo pripremili za vas u ovoj ponudi.

Prijavite svoj interes, bez obaveze, putem ove forme i odabrani ovlašteni Škoda partner će vas uskoro kontaktirati.

Želite još malo razmišljati, čitati i gledati?

Odaberite model koji vas zanima. Ali nemojte dugo, ponuda vrijedi do isteka zaliha.

 

*Navedeni popusti odnose se isključivo i samo na kupnju novih električnih vozila koja su odmah dostupna odnosno koja su na skladištu. Količine su ograničene. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

*Neovisno o načinu financiranja, odobrava se popust na prodajnu cijenu nastavno navedenih novih vozila marke Škoda s PDV- om i to u iznosu od:

  • 12.000,00 € / 90.414,00 kn za model Enyaq 60; Enyaq 80; Enyaq 80x: Enyaq SportLine 60; Enyaq Sportline 80

  • 15.000,00 € / 113.017,50 kn za model Enyaq 80; Enyaq 80; Enyaq SportLine 80; Enyaq 80x;

*Potrošnja električne energije u kWh/100km: 15,7 - 17,0 (kombinirana vožnja). Emisija CO₂: 0/g/km. Vrijednosti potrošnje odnose se na serijski model bez dodatne opreme.

*TOPCARD godišnja naknada iznosi 15 €/113,02 kn te uključuje:

  • Popust za vjernost u iznosu 20 € / 150,69 kn

  • 10% popusta na produženo jamstvo

  • 25% popusta prilikom kupovine guma

  • 24 mjeseca jamstva na gume

  • Transport vozila u slučaju prometne nezgode

Više informacija na: https://skodaservis.hr/top-card/

*Uz svako električno vozilo s lagera osiguran je i MOON punjač - MOON Power Charger AC 11 kW (trofazni) ili MOON Power Charger AC 7,4 kW (jednofazni). Izlazna snaga ovisi o priključku električne energije u kućanstvu.

Fiksni tečaj konverzije : 1 € = 7,53450 kn