Modeli

LED svjetla modela Ć koda Enyaq iV

LED GLAVNA SVJETLA

Ć koda Enyaq iV isporučuje se sa serijskim LED glavnim svjetlima koja uključuju diode za kratka i duga svjetla, pozicijsko svjetlo i svjetla za dnevnu voĆŸnju. Mnogobrojne prednosti LED tehnologija uključuju njihov duĆŸi vijek trajanja i niĆŸu potroĆĄnju energije.

LED svjetla modela Ć koda Enyaq iV

STRAĆœNJA LED SVJETLA

Ć koda Enyaq iV isporučuje se sa serijskim LED straĆŸnjim svjetlima koja uključuju diode za stop svjetlo, straĆŸnje svjetlo i svjetla za maglu.

LED svjetla modela Ć koda Enyaq iV

LED MATRIX GLAVNA SVJETLA

Vrhunska glavna svjetla koriste se LED diodama za sve svoje funkcije. U usporedbi sa standardnim svjetlima snaĆŸnija su, a povrh toga uključuju i bočno svjetlo i vrhunsku funkciju Matrix.

LED svjetla modela Ć koda Enyaq iV

STRAĆœNJA LED SVJETLA

StraĆŸnja LED svjetla uključuju diode za sve funkcije. Posebna su po tome ĆĄto uključuju straĆŸnje svjetlo u oba dijela i privlačan dinamički straĆŸnji pokazivač smjera. Nadalje, svjetla su uključena u animiranoj funkciji Coming/Leaving Home - kada vozilo zaključate/otključate prednja i straĆŸnja svjetla reproduciraju animaciju.

LED svjetla modela Ć koda Enyaq iV

FUNKCIJA MATRIX

Koriơtenjem viơenamjenske kamere koja otkriva izvore svjetlosti od nadolazećih vozila, Matrix funkcija LED glavnih svjetala zaslanja raspodjelu svjetla oko drugih vozila ili prometnih znakova u stvarnom vremenu s LED čipovima koje je moguće pojedinačno isključiti i uključiti u svakom glavnom svjetlu. Rezultat toga su savrơeno osvijetljena cesta ispred vas i veća sigurnost.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu