Modeli

Autorska prava

Operating company / Responsible for content

Porsche Croatia
Uvoznik marke ŠKODA u Hrvatskoj
Miroslava Miholića 2
10010 Zagreb

Telefon: + 385 1 62 69 111

info(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

Commercial register number

080284872

Register court

Trgovački sud u Zagrebu

PDV ID broj

HR56007827423

Sve slike, tekstovi, cijene i ostali prikazi u ovom proizvodu odgovaraju austrijskom Škoda programu prodaje u trenutku izrade i predstavljaju neobvezujuću informaciju. Zadržavamo pravo na naknadne izmjene. Porsche Croatia d.o.o. ne preuzima odgovornost za greške. Zadržavamo pravo na izmjene konstrukcije, opreme i opsega isporuke te odstupanja u boji. Sve navedene cijene neobvezujuće su preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju namete na normiranu potrošnju i PDV.

Program i svi njegovi dijelovi kao što su podaci i slike zaštićeni su autorskim pravom. Svako korištenje izvan strogih granica Zakona o autorskom pravu bez prethodne suglasnosti neprihvatljivo je i kažnjivo. To se posebno odnosi na umnožavanja, prijevode, mikrofilmiranja i obradu u elektroničkim sustavima.

Upotreba slika dopuštena je samo u osobne svrhe. Tvrtka ŠKODA AUTO a.s. vlasnica je velikog broja registriranih marki (zaštitni znakovi). Posebno su zaštićeni znakovi ŠKODA, Citigo, Fabia, Rapid, Octavia, Yeti, Kodiaq, Superb, Roomster itd.

Činjenica da neki znak nije sadržan u ovom popisu i / ili nije označen kao marka (zaštitni znak) u nekom tekstu ne može se interpretirati na način da dotični znak ne predstavlja registriranu marku (zaštitni znak) i/ili da bi se taj znak mogao koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja tvrtke ŠKODA AUTO a.s. odnosno Porsche Croatia d.o.o..

Website produced by

Internet-Agentur Salzburg Logo
Vivid Planet Software GmbH
Internet-Agentur Salzburg
Landesstraße 23
A-5302 Henndorf a. Wallersee

http://www.vivid-planet.com