Modeli

Autorska prava

Porsche Croatia d.o.o. je generalni uvoznik za marku Škoda za Republiku Hrvatsku.

Porsche Croatia je dru┼ítvo s ograni─Źenom odgovorno┼í─çu sa sjedi┼ítem u Zagrebu, Miroslava Miholi─ça 2, broj telefon +385 1 6269 111, e-Mail:  info(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

Tvrtka Porsche Croatia je upisana u sudski registar Trgova─Źkog suda u Zagrebu pod mati─Źnim brojem subjekta (MBS): 080284872. (MB) poslovnog subjekta: 1435396, (OIB/PDV ID): HR56007827423

Tvrtka kod koje se vode pravni ra─Źuni:
Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb
Broj ra─Źuna Porsche Croatia: 2484008-1100156754

Iznos temeljnog kapitala: 78.610.000,00 HRK/10.433.339,97 EUR, upla─çen u cijelosti.

 

 

Uprava:
Martin Wienerroither
Vicko Ljuban

Direktorica marke ┼ákoda: Danijela Vi┼ínji─ç

Voditelj marketinga & PR-a ┼ákoda: Sanja Stani─ç

Veliki kupci: Dra┼żen Do┼íen

Direktor postprodaje: Marko Bla┼żevi─ç

Poštanska adresa:
Miroslava Miholi─ça 2, HR-10 010 Zagreb
Tel: + 385 1 62 69 111
Email: skoda(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

Sve slike, tekstovi, cijene i ostali prikazi u ovom proizvodu odgovaraju hrvatskom ┼ákoda programu prodaje u trenutku izrade i predstavljaju neobvezuju─çu informaciju. Zadr┼żavamo pravo na naknadne izmjene. Porsche Croatia d.o.o. ne preuzima odgovornost za gre┼íke. Zadr┼żavamo pravo na izmjene konstrukcije, opreme i opsega isporuke te odstupanja u boji. Sve navedene cijene neobvezuju─çe su preporu─Źene cijene koje nisu monopolne i uklju─Źuju namete na normiranu potro┼ínju i PDV.

Program i svi njegovi dijelovi kao ┼íto su podaci i slike za┼íti─çeni su autorskim pravom. Svako kori┼ítenje izvan strogih granica Zakona o autorskom pravu bez prethodne suglasnosti neprihvatljivo je i ka┼żnjivo. To se posebno odnosi na umno┼żavanja, prijevode, mikrofilmiranja i obradu u elektroni─Źkim sustavima.

Upotreba slika dopu┼ítena je samo u osobne svrhe. Tvrtka ┼ákoda AUTO a.s. vlasnica je velikog broja registriranih marki (za┼ítitni znakovi). Posebno su za┼íti─çeni znakovi ┼ákoda, Citigo, Citigoe iV, Fabia, Rapid, Scala, Kamiq, Octavia, Octavia iV, Yeti, Karoq, Kodiaq, Superb, Superb iV, Enyaq iV, Roomster, itd.

─îinjenica da neki znak nije sadr┼żan u ovom popisu i / ili nije ozna─Źen kao marka (za┼ítitni znak) u nekom tekstu ne mo┼że se interpretirati na na─Źin da doti─Źni znak ne predstavlja registriranu marku (za┼ítitni znak) i/ili da bi se taj znak mogao koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja tvrtke ┼ákoda AUTO a.s. odnosno Porsche Croatia d.o.o..