Modeli

ME3.7 update softvera Dostupno kod Škoda servisnih partnera za modele Enyaq sa softverom ME3.0 i ME3.1

o

ME3.7 softver obuhvaća update za infotainment sustav, važne optimizacije sustava i ispravke grešaka. Powerpass karta integrirana je u navigaciju omogućujući vam provjeru dostupnosti stanica za punjenje ili cijena. Vozila sa sustavom ME3.0 dobit će značajku Plug & Charge, online uvoz ruta i podatke o vožnji na desnoj strani Virtual Cockpita.

Tko može dobiti ovaj update?

Ovaj je update dostupan kod servisnih partnera za sva Škoda Enyaq vozila koja trenutačno imaju verzije softvera ME3.0 i ME3.1. Ako vaše vozilo ima verziju softvera ME3.2 ili noviju, update kod servisnog partnera nije vam potreban. Umjesto toga, vaše će vozilo u budućnosti dobiti update softvera ME3.7.

 

Poboljšanja

Podaci Powerpass karte integrirani u navigaciju, poboljšanja HMI-ja i head-up zaslona, optimizacija sustava i ispravak grešaka.

Poboljšanja za vozila sa softverom ME3.0

Prikaz podataka o vožnji na desnoj strani Virtual Cockpita, online uvoz ruta, značajka Plug & Charge, pojednostavljena deaktivacija potpore za zadržavanje vozila na voznom traku, planiranje termina servisa.

Što učiniti?

1. Obratite se svom lokalnom Škoda servisnom partneru.
2. Dogovorite termin.
3. Dođite u servisnu radionicu i predajte svoje vozilo svom servisnom savjetniku.
4. Preuzmite svoj ažurirani Enyaq.

U slučaju da se odlučite ne kontaktirati svog servisnog partnera, ažuriranje će biti izvršeno tijekom idućeg redovnog servisa vozila.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, molimo kontaktirajte centar za digitalne usluge i električna vozila:
Telefon: 0800 9936
E-mail: support(kwfat)skoda-auto(kwfdot)com