Modeli

Veliki kupci (B2B)

o

Više od marke.

Bez obzira želite li gradsku jurilicu, luksuznu limuzinu ili gospodarsko vozilo - mi ćemo vam za svaku situaciju ponuditi pravi automobil. Osim aktualnih informacija o novim proizvodima i postojećim modelima imat ćete mogućnost kreirati, administrirati i međusobno usporediti referentna vozila unutar Volkswagen koncerna.

VW grupacija može se pohvaliti stoljetnom poviješću razvoja i usavršavanja automobila i automobilske industrije. Kontinuirano proizvodimo vozila koja svojom tehničkom superiornošću, bezvremenskim dizajnom te iznimnom kvalitetom interijera i eksterijera konkuriraju najnaprednijim automobilima današnjice.

Inteligentna rješenja i vrhunska usluga koju pružamo našim kupcima karakteristike su zbog kojih su se mnoge uspješne tvrtke u Hrvatskoj odlučile za nabavu vozila VW grupacije.

Kupujući vozila marke Škoda kupac ne troši novac, već ga investira u budućnost zato što najstrože kontrole ne jamče samo najvišu kvalitetu proizvodnje vozila, već osiguravaju najveću vrijednost za novac.

Ukoliko razmišljate o obnavljanju voznog parka, a pripadate jednoj od slijedećih skupina:

• Pravne osobe 
• Diplomati
• Auto-škole
• Taksisti


obratite se s povjerenjem jednom od naših ovlaštenih trgovaca i saznajte sve o posebnim uvjetima nabave i održavanja Škoda vozila.

Otvorite svijet Volkswagen koncerna i Vašim suradnicima i kolegama u vašem poduzeću.

Financiranje

Ne plaćajte odjednom velike izdatke za održavanje vozila.

Naši partneri

Naš snažan tim vam stoji na raspolaganju. 

 

Male i srednje tvrtke

Škoda predstavlja fleksibilnog i pouzdanog partnera za vašu tvrtku.