Modeli

LED svjetla modela Škoda Enyaq

LED GLAVNA SVJETLA

Škoda Enyaq isporučuje se sa serijskim LED glavnim svjetlima koja uključuju diode za kratka i duga svjetla, pozicijsko svjetlo i svjetla za dnevnu vožnju. Mnogobrojne prednosti LED tehnologija uključuju njihov duži vijek trajanja i nižu potrošnju energije.

LED svjetla modela Škoda Enyaq

STRAŽNJA LED SVJETLA

Škoda Enyaq isporučuje se sa serijskim LED stražnjim svjetlima koja uključuju diode za stop svjetlo, stražnje svjetlo i svjetla za maglu.

LED svjetla modela Škoda Enyaq

LED MATRIX GLAVNA SVJETLA

Vrhunska glavna svjetla koriste se LED diodama za sve svoje funkcije. U usporedbi sa standardnim svjetlima snažnija su, a povrh toga uključuju i bočno svjetlo i vrhunsku funkciju Matrix.

LED svjetla modela Škoda Enyaq

STRAŽNJA LED SVJETLA

Stražnja LED svjetla uključuju diode za sve funkcije. Posebna su po tome što uključuju stražnje svjetlo u oba dijela i privlačan dinamički stražnji pokazivač smjera. Nadalje, svjetla su uključena u animiranoj funkciji Coming/Leaving Home - kada vozilo zaključate/otključate prednja i stražnja svjetla reproduciraju animaciju.

LED svjetla modela Škoda Enyaq

FUNKCIJA MATRIX

Korištenjem višenamjenske kamere koja otkriva izvore svjetlosti od nadolazećih vozila, Matrix funkcija LED glavnih svjetala zaslanja raspodjelu svjetla oko drugih vozila ili prometnih znakova u stvarnom vremenu s LED čipovima koje je moguće pojedinačno isključiti i uključiti u svakom glavnom svjetlu. Rezultat toga su savršeno osvijetljena cesta ispred vas i veća sigurnost.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu