Modeli

Jednostavno parkiranje modela Škoda Kodiaq Sportline

POTPORA ZA MANEVRIRANJE PRIKOLICOM (TRAILER ASSIST)

Želite li kupiti novu kamp kućicu, ali vam vožnja unatrag predstavlja noćnu moru? Sustav potpore za manevriranje prikolicom (Trailer Assist) preuzima kontrolu pri vožnji unatrag s kamp kućicom. Sve što morate učiniti jest odlučiti gdje želite voziti unatrag, kada krenuti i zaustaviti se. Ništa lakše.

Jednostavno parkiranje modela Škoda Kodiaq Sportline

KONTROLA RAZMAKA PRI PARKIRANJU (PARK DISTANCE CONTROL) UZ POTPORU ZA MANEVRIRANJE (MANOEUVRE ASSIST)

Sustav upozorava na potencijalni rizik od sudara s preprekama tijekom parkiranja na temelju podataka dobivenih od senzora, parametara vožnje i kuta kola upravljača. Radi izbjegavanja situacija parkiranja u kojima ne zakočite na vrijeme kao odgovor na upozorenja o udaljenosti, Kodiaq Sportline uključuje potporu za manevriranje Manoeuvre Assist, značajku koja zaustavlja vozilo radi izbjegavanja sudara.

Jednostavno parkiranje modela Škoda Kodiaq Sportline

POTPORA PRI PARKIRANJU (PARK ASSIST)

Potpora pri parkiranju (Park Asisst) poluautomatski upravlja vozilom u okomita parkirna mjesta te iz paralelnih parkirnih mjesta i u njih. Sustav vam pomaže automatskim izvršavanjem optimalnih pokreta upravljača za parkiranje unutar linija. Sve što vi trebate napraviti je ubrzati i kočiti. Potpora pri parkiranju također može dovršiti već započeti manevar parkiranja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu