Modeli

01.09.2020

Enyaq: DANAS premiera i virtualno

 

› Digitalna propusnica za svjetsku premijeru modela Enyaq u utorak, 1. rujna 2020. godine od 18:40 na web-mjestu https://skoda-virtual-event.com, kanalima društvenih mreža ili Storyboardu marke Škoda.

Mladá Boleslav, 1 rujna 2020. godine - Danas u 19:00 sati u Pragu održat će se svjetska premijera novog modela Škoda Enyaq: obožavatelji marke Škoda mogu diljem svijeta putem interneta pratiti događaj zahvaljujući novokoncipiranom, virtualnom formatu premijere te će tako i sami biti u središtu događanja. U minutama prije svjetske premijere moći će u digitalnom paviljonu marke Škoda razgledati konceptualnu studiju Škoda VISION sa svih strana, a nakon prezentacije vozila moći će vidjeti i model Škoda Enyaq. Također, izloženi su odabrani modeli iz 125-godišnje povijesti proizvođača automobila, a u studiju s prijenosom uživo istaknuti će stručnjaci s gledateljima podijeliti zanimljive dodatne informacije o modelu Enyaq. Posjetite nas na web-mjestu https://skoda-virtual-event.com. Na Twitteru ćete putem @skodaautonews k tomu pronaći objave uživo te ekskluzivne sadržaje izravno sa svjetske premijere.

 

 

Večeras će obožavatelji marke Škoda diljem svijeta moći uživo pratiti trenutak kada se u Pragu bude začulo: "Predstavljamo vam novi model - Škoda Enyaq." Zahvaljujući novooblikovanoj online prezentaciji češki će proizvođač automobila na internetu nuditi bogat program u vezi sa svjetskom premijerom svoje nove automobilske perjanice. U okviru virtualne prezentacije modela upotrebljavat će se kamere s prikazom od 360 stupnjeva, zbog čega će gledatelji imati osjećaj kao da se nalaze u samom središtu događanja u Pragu.

VIRTUALNI PAVILJON S RAZLIČITIM SVJETOVIMA MARKE Škoda

20 minuta prije i 20 minuta nakon prezentacije vozila u studiju s prijenosom uživo gledatelji online premijere moći će pratiti uzbudljive intervjue s istaknutim stručnjacima. Na kanalima društvenih mreža poduzeća k tomu će moći uživo slati vlastita pitanja. U virtualnom paviljonu marke Škoda najprije će biti izložena konceptualna studija VISION, a nakon prezentacije uživo gledatelji će moći vidjeti i model Enyaq. Zahvaljujući prikazu od 360 stupnjeva korisnici će moći promatrati oba vozila sa svih strana, a k tomu će se za oba modela moći preuzeti opsežan informacijski materijal. Marka Škoda na okretnoj platformi predstavit će odabrane modele iz svoje bogate 125-godišnje povijesti poduzeća. Posjetitelji će moći saznati više informacija i o angažmanu češkog proizvođača automobila u okviru natjecanja Tour de France, biciklističke utrke koju već 17 godina podržava kao partner.

 

Digitalna propusnica u 18:40 - dvadeset minuta prije prezentacije

Baš poput gostiju koji će nazočiti prezentaciji vozila na licu mjesta u Pragu, posjetitelji virtualnog događaja moći će, ovisno o vlastitom interesu, odlučiti kojim će redoslijedom razgledati pojedinačna područja. Iznimku od toga predstavlja jedino prijenos uživo, koji će se emitirati od 19:00 sati; jednu minutu prije početka korisnici će primiti podsjetnik. Virtualni paviljon dostupan je već dvadeset minuta prije prezentacije te se može razgledati još dva sata nakon događaja. Način sudjelovanja u virtualnoj premijeri modela Škoda Enyaq jednostavan je i kratak. Zainteresirani će posjetitelji dospjeti na odredišnu stranicu za virtualnu prezentaciju putem:

- web-mjesta https://skoda-virtual-event.com,

- kanala na društvenim mrežama marke Škoda (Facebook i Twitter) ili

- Škoda Storyboarda www.skoda-storyboard.com

 Nakon kratke provjere sustava krajnjeg uređaja koji se upotrebljava i verzije internetskog preglednika Chrome, Firefox ili Safari bit će omogućen besplatan i neograničen pristup.