Modeli
03.10.2023

Društvo Škoda Auto objavilo najavni videozapis potpuno novog modela Kodiaq te pojedinosti svjetske premijere

 

  • Najavni videozapis otkriva osvježenu unutrašnjost i njezine nadogradnje za ovu novu generaciju SUV-a

  • Po prvi su put predstavljeni elementi novog jezika dizajna "Modern Solid"

  • Svjetska premijera #AllNewKodiaq prenosit će se uživo 4. listopada u 18:45 CET

Društvo Škoda Auto objavom najavnog videozapisa daje kratki uvid za drugu generaciju modela Kodiaq. Predstavljena je osvježena unutrašnjost i detalji u njoj, a potpuno novi SUV predstavlja i prve elemente novog jezika dizajna marke "Modern Solid". Svjetska premijera planirana za 4. listopada u 18:45 CEST prenosit će se uživo na Škoda Storyboard te YouTube i X kanalima marke Škoda.

  

 

Najavni videozapis otkriva ključne novitete, uključujući novi natpis na poklopcu prtljažnika koji je u skladu s ažuriranim korporativnim identitetom marke Škoda, potpuno redizajniranu unutrašnjost sa Smart Dials kontrolama i ručicom mjenjača montiranom na stupu upravljača. Ova su ažuriranja nadopunjena novim elementima dizajna "Modern Solid". Nedavno proslavljen kao 3-milijunti SUV marke Škoda, Kodiaq nudi čitav niz učinkovitih pogonskih sklopova, a sada uključuje i plug-in hibridnu varijantu električnog dosega većeg od 100 kilometara.

 

Prijenos uživo bit će na engleskom i češkom jeziku na Škoda Storyboard te YouTube i X kanalima marke Škoda, dana 4. listopada 18:45 CEST. Tijekom večeri bit će objavljen sveobuhvatni materijal za medije u Media Room odjeljku Škoda Storyboarda.