Modeli
31.10.2023

Škoda Auto objavio je teaser četvrte generacije modela Superb i najavljuje detalje svjetske premijere

 

  • Teaser nudi uvid u istaknute elemente eksterijera i interijera četvrte generacije modela Škoda Superb
  • I hatchback i combi (karavan) verzije imaju redizajnirana prednja i stražnja svjetla kao i elemente novog jezika dizajna marke Škoda Modern Solid 
  • #SuperbPremiere prenosit će se uživo 2. studenoga u 19:00 CET

 

Škoda Auto najavljuje četvrtu generaciju modela Superb uz kratki videoisječak koji nudi uvid u istaknute detalje eksterijera i interijera. Svjetska premijera zakazana je za 2. studenoga u 19:00 CET i prenosit će se uživo na Škoda Storyboardu i YouTube, X i LinkedIn kanalima marke Škoda.

 

 

Teaser otkriva dinamične proporcije, redizajnirana LED Matrix glavna svjetla i LED stražnja svjetla s kristalnim elementima te značajke novog jezika dizajna marke Škoda Modern Solid. U interijeru su prikazani novi Škoda Smart Dials i ručica mjenjača postavljena na stup upravljača. Vodeći model ICE marke Škoda bit će dostupan u verzijama hatchback i combi (karavan) uz ponudu šest pogonskih sklopova, uključujući plug-in i djelomične hibride.

Prijenos će biti dostupan na engleskom i češkom jeziku na Škoda Storyboardu i YouTube, X i LinkedIn kanalima marke Škoda 2. studenog u 19:00 CET.