Modeli

Svaki kupac nam je bitan.

 

Servisna mjera za dizelske motore je puno važnija od samih motora. Radi se o svakom pojedinom kupcu. Zato smo dosada uspješno procesuirali više od šesto tisuća Škoda vozila u cijelom svijetu.

Ali nismo tu stali. Nastavili smo razvijati, testirati i provjeravati. Sve naše servisne mjere odobrila je nakon temeljite provjere Agencija za provjeru vozila Ujedinjenog Kraljevstva. To znači da smo sada u mogućnosti implementirati servisne mjere za svaki pogođeni Škoda dizelski motor.

 

Tehnička pozadina

 

Za većinu pogođenih motora, servisna mjera sastoji se nadogradnje računalnog softvera što uključuje zadnje rezultate proteklih godina razvoja procesa dizelskog sagorijevanja pomoću promijena poput poboljšanja procesa ubrizgavanja. Vrijeme provođenja same nadogradnje tj servisne mjere iznosi oko pola sata.

Samo za 1,6 litrene motore potrebno je ugraditi tzv. usmjerivač strujanja. Vrijeme provođenja ove servisne mjere je kraće od sat vremena.

Naknadna obrada dizelskih ispušnih plinova

Koji je zadatak sustava upravljanja motorom?

Mjere za tematiku u vezi s dizelskim motorima

Tijek postupka provođenja preinaka

Nadzorne zakonske institucije su potvrdile da primjena servisnih mjera ne utječe značajnije na pokazatelje potrošnje, emisiju CO₂, snagu motora, maksimalni okretni moment ili razinu buke. Sa ciljem da se potvrde servisne mjere Volkswagen grupe, vlasti su dodatno provele mnoga nezavisna istraživanja što uključuje i pomoć vanjskih stručnih institucija.

Svi kupci mogu biti sigurni da će se servisne mjere uspješno provesti. Svi pokazatelji bitni za pojedina vozila ostaju važeći. To je bio ključni preduvjet za pokretanje servisnih mjera.

 

Na mnogim tržištima svaki kupac, čije vozilo bude nadograđeno ovom servisnom mjerom, dobit će od strane ovlaštenog servisa potvrdu o gore iznesenom.

Stupite u kontakt sa Škodom

 

Svi Škoda kupci, za čija vozila postoji odobrena servisna mjera, su već pozvani da se odazovu na provođenje iste.

Kako biste sami odmah utvrdili je li u vaše vozilo pogođeno ovom servisnom mjerom,  molimo koristite našu tražilicu za provjeru šasije. To možete učiniti na ovoj poveznici:

Ako tražilica potvrdi da je vaše vozilo pogođeno servisnom mjerom, molimo Vas kontaktirajte ovlaštenog Škoda partnera i dogovorite termin što je moguće ranije.

Provođenje mjere traje od 30 minuta do jedan sat ovisno o opsegu radova i za Vas je potpuno besplatno. Molimo vas da imate razumijevanja ako se zadržite u servisu nešto duže poradi organizacijskih razloga. Radi izbjegavanja bilo kakvih neugodnodti, Škoda će vam za vrijeme trajanja provođenja mjere, ako je potrebno, osigurati besplatnu zamjensku mobilnost skrojenu prema vašim potrebama.

 

Također možete koristiti i sljedeće mogućnosti da stupite u kontakt sa Škodom:

Zahvaljujemo vam se na strpljenju i vjernosti našoj marki.