Modeli

Smart Tehnologija modela Škoda Kamiq

Digitalni zaslon

Kamiq u serijskoj ponudi ima digitalnu verziju instrumentne ploče. Zaslon u boji veličine je 8" i ima 16 milijuna boja. Bočno je nadopunjen s dva segmenta s pozadinskim osvjetljenjem dizajnirana da se besprijekorno uklope u prikaz i čine integriranu ploču.

Smart Tehnologija modela Škoda Kamiq

Virtual cockpit

Namjestivi virtualni cockpit, koji nudi pet različitih načina prikaza, osigurava savršen pregled. Podaci instrumenata u vozilu uz ostale informacije, kao što su navigacija, reprodukcija medija i telefon, prikazani su na prekrasnom zaslonu od 10,25" koji mijenja boju kako bi je uskladio s nijansom ambijentalnog osvjetljenja koje ste odabrali.

Smart Tehnologija modela Škoda Kamiq

Phone Box s bežičnim punjenjem

Phone Box je pretinac za odlaganje mobilnog telefona u središnjoj konzoli. Phone Box također omogućuje punjenje vašeg smartphonea pomoću standarda Qi za bežično punjenje.

Smart Tehnologija modela Škoda Kamiq

Električni poklopac prtljažnika s virtualnom papučicom

Poklopcem prtljažnika novog Škoda modela Kamiq može se opcijski upravljati pritiskom na gumb sa sjedala vozača, korištenjem ključa na radiosignal , ili pritiskom gumba na poklopcu. Vozilo je moguće opremiti opcijskom virtualnom papučicom za otvaranje i zatvaranje poklopca prtljažnika bez dodira.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu