Modeli

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kamiq

Namjestiva lažna podnica prtljažnika

Namjestiva lažna podnica prtljažnika omogućuje vam podjelu prtljažnika u dva različita položaja. Podnicu možete jednostavno izvući kako biste je stavili u niži položaj. Sustav nudi praktičan prostor za pohranjivanje.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kamiq

Cargo elementi

Tipično za Škodu, prtljažnik modela Škoda Kamiq također uključuje izrazito praktične elemente. Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Umetnite kutije i vrećice za kupovinu, na primjer, između elemenata za pričvršćivanje i više se neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti ispod podnice prtljažnika.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kamiq

Mreže u prtljažniku

Zahvaljujući pametno osmišljenim mrežama, kukama i policama u prtljažniku, ne morate birati između agilnosti i praktičnosti. Mreže prtljažnika s kukama za pričvršćenje sprječavaju pomicanje manjih predmeta.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kamiq

Kuke u prtljažniku

Dvije čvrste kuke na bočnim stranama prtljažnika također omogućuju veliku varijabilnost i različitu upotrebu prtljažnika modela Kamiq. Namijenjene su vješanju predmeta ili prtljage koja bi u protivnom bila nestabilna ili ne bi stala na podnicu prtljažnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu