Modeli

Predstavljamo vam novi Škoda Kodiaq 1.5 TSI DSG PHEV Pravi poticaj za vrhunsku vožnju.

o

Stiže li uskoro novi Kodiaq? Na ovo pitanje odgovaramo svakodnevno. A odmah poslije toga - hoće li biti i hybrid?

Da, sljedeća generacija modela Kodiaq ubrzo stiže na naša prodajna mjesta. I - da, stiže nam i u PHEV (Plug-in Hybrid) verziji. I točno takav, sada po prvi put, možete naručiti! I odmah iskoristiti državne poticaje za kupnju energetski učinkovitijih vozila. Kao i dodatne Škoda pogodnosti. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

 

Škoda Kodiaq 1.5 TSI DSG PHEV uz:

- Državni POTICAJ u iznosu od 5.000 €*

- Škoda MOON e-Charge kartica u vrijednosti od 500 €

- Škoda TOP CARD

 

*Državni POTICAJ

 

Državni poticaji vrijede samo za fizičke osobe, a njihovo odobravanje isključivo je u nadležnosti Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Postoji mogućnost da Fond nakon pregleda dokumentacije s prijave na Javni poziv ne odobri poticaj. Za sve detalje oko državnih poticaja vrijede uvjeti iz Javnog poziva objavljenog od strane Fonda na web stranici https://www.fzoeu.hr/

 

Ispunite obrazac i prijavite svoj interes, bez obaveze.
Vaš vlašteni Škoda partner će vas uskoro kontaktirati. 

S razlogom iščekivani 

Novi Škoda Kodiaq PHEV dolazi s najnaprednijom tehnologijom i najnovijim mogućnostima povezivanja. Uokviruje ih prepoznatljiv, ali sada još odvažniji elegantni dizajn. Svi drugi okviri tu su da se pomiču.

Opušteno planirajte i kombinirajte. 

A i ne morate. Želite neplanirano otići van grada, udobno smjestiti i povesti prijatelje i obitelj pa skrenuti s ceste i utabanih staza u novu avanturu? Vaš novi Kodiaq PHEV kaže DA. 

S do 7 sjedala, s dometom do 100 km na čistu električnu energiju sa samo jednim punjenjem, s nizom najsuvremenijih sustava asistencije… spremno odgovara na sve vaše velike želje i potrebe. 

Nudi najbolje od oba svijeta

Ovaj automobil nije samo optimalan spoj benzinskog i elektromotora. Ovaj automobil je odgovor na zahtjeve vozača i obitelji upravo ovog doba. Pa još malo dalje. Mi smo ga nahvalili. Hoćete li dijeliti naše oduševljenje? Provjerite sami!

Svoj novi Kodiaq Plug-in Hybrid možete puniti kod kuće ili na jednoj od brojnih brzih punioca na putu. A za još veće uštede, u ovoj ponudi vam darujemo Škoda MOON CARD.

Škoda MOON e-Charge kartica 

Kupnjom električnog ili plug-in hibridnog vozila, u vremenu trajanja javnog poziva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sufinanciranje kupnje novih energetski učinkovitih vozila za fizičke osobe, kupac na poklon dobiva karticu MOON e-Charge Hrvatska u vrijednosti od 500 € s PDV-om*.

Kupac navedeni iznos može koristiti za punjenje vozila na više od 1.000 priključaka na području Hrvatske do navedenog iznosa uz iskoristivost od godinu dana od dana sklapanja ugovora o korištenju. Nakon isteka jednog od uvjeta troškovi punjenja se naplaćuju korisniku kartice.

Dostupne punionice sa svim relevantnim podacima vidljive su u MOON e-Charge Hrvatska aplikaciji na koju se kupac prijavljuje nakon ugovaranja usluge s Porsche Croatia d.o.o. Usluga punjenja se aktivira RFID karticom ili kroz MOON e-Charge Hrvatska aplikaciju.

Škoda TOP CARD

Da bi vaši kilometri bili bezbrižni, poklanjamo vam i TOP CARD godišnje članstvo kojim ostvarujete brojne pogodnosti kod ovlaštenih Škoda servisnih partnera:

  • Popust za vjernost u iznosu 20 €
  • 10 % popusta na produženo jamstvo
  • 25 % popusta prilikom kupovine guma
  • 24 mjeseca jamstva na gume
  • Transport vozila u slučaju prometne nezgode

Više informacija

Možda će vas zanimati i Škoda Enyaq uz poticaje.

Sve slike su simbolične.
Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za model Novi Kodiaq: x,x - x,x l/100 km; xyz - xyz g/km.
Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 odnose se na serijski model bez dodatne opreme.