Modeli

Pametna rješenja modela Škoda Octavia Combi

Strugalica za led s mjeračem dubine profila guma

Fantastičan detalj Simply Clever, praktičan pri pojavi prvog mraza. Sada ne morate pretraživati vozilo u potrazi za strugalicom ili se koristiti kreditnom karticom. Strugalica za led na poklopcu spremnika za gorivo sada izrađena od reciklirane plastikespremna je kad god vam zatreba. Mjerač dubine utora guma s linijama odvojenim 2 mm nalazi se u oba donja kuta strugalice. Olakšava provjeru stanja gume kako biste na vrijeme saznali da više ne udovoljava zakonskim propisima.

Pametna rješenja modela Škoda Octavia Combi

Integrirani lijevak

Rješenja Simply Clever također možete pronaći ispod poklopca motora. Octavia Combi opremljena je gumenim poklopcem pametnog dizajna za spremnik tekućine za pranje vjetrobranskog stakla. Otvara se u praktičan lijevak kako biste mogli lako doliti tekućinu bez prolijevanja.

Pametna rješenja modela Škoda Octavia Combi

Kuka za vuču s mogućnošću električnog uvlačenja

Opcijska kuka za vuču s mogućnošću električnog uvlačenja iznimno je praktična. Kuka za vuču s integriranom utičnicom otklapa se pomoćugumba na bočnom dijelu prtljažnika.

Pametna rješenja modela Škoda Octavia Combi

Uređaj za sprječavanje dolijevanja pogrešnog goriva

Čak su i iskusni vozači znali natočiti krivo gorivo na pumpi. Dovoljno je da ste u žurbi ili da vas na trenutak nešto omete i u nevolji ste. OctaviaCombi, međutim, uključuje ovaj pametan detalj tako da više ne morate brinuti o točenju pogrešnog goriva.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu