Modeli

Kako reagirate na odličnu ponudu?

o

Kako reagirate kad čujete za odličnu ponudu? Jurite odmah gdje god se nalazili i ostavljate svijet iza sebe? Ili imate 100 novih pitanja? U svakom slučaju, tu smo za vas.

Škoda Karoq, Kamiq i Scala stvoreni su da vas podrže u vašoj svakodnevici. A spremni su i da vas povedu na istraživanje nekih novih puteva. Odaberite model financiranja koji vam odgovara i iskoristite dodatne pogodnosti.

 

Model financiranja UŠTEDA! Vrijedi za plaćanje u gotovini i donosi vam:

 1. Popust do 1.500 € na model Karoq, popust do 1.400 € na model Kamiq ili popust do 1.300 € na model Scala (visina popusta ovisi o opremi i motorizaciji)

 2. Škoda TOP Card članstvo u prvoj godini**
 3. poklon bon do 350 € na Škoda originalnu dodatnu opremu***

 

Model financiranja ŠKODA ZA 5! Vrijedi za financiranje putem Porsche Leasinga* i donosi vam:

 1. 5,5 % fiksne kamate*
 2. obavezno osiguranje u prvoj godini financiranja
 3. mini kasko u prvoj godini financiranja
 4. Škoda TOP Card članstvo u prvoj godini**
 5. poklon bon do 350 € na Škoda originalnu dodatnu opremu***

 

Akcija vrijedi samo za novu narudžbu vozila, ne odnosi se na vozila sa skladišta ili vidljiva na: Odmah dostupna vozila. 

 

Koji je vaš idealan model?

Škoda Karoq

Škoda Karoq će vas oduševiti svojim odvažnim, a elegantnim dizajnom i visokom razinom udobnosti. 

VIŠE
KONFIGURATOR

Škoda Kamiq

Upoznajte osvježeni Škoda Kamiq, urbani gradski SUV koji će vam pružiti potpuno novi pogled na cestu. 

VIŠE
KONFIGURATOR

Škoda Scala

Osvježenu Škoda Scalu odlikuju futuristički dizajn i napredni sustavi potpore koji inače pripadaju većim modelima. Istražite!  

VIŠE
KONFIGURATOR

Za sva dodatna pitanja, naši ovlašteni Škoda partneri su tu za vas!

* Reprezentativni izračun kreiran dana 22. 1. 2024. za financiranje putem financijskog leasinga za potrošače u promociji ŠKODA ZA 5! 2024. za vozilo vrijednosti od 19.832,16 €: rok financiranja: 60 mj.; trošak obrade: 87,79 €: učešće: 1.983,22 €; iznos financiranja: 17.848,94 €; EKS: 5,9 %; mjesečna rata: 338,76 €; otkupna rata: 150 €; ukupna naknada za leasing: 22.546,61 €. Uključeno u prvoj godini financiranja: polica automobilske odgovornosti Adriatic osiguranja d.d. i djelomično kasko osiguranje s pokrićem totalne štete i krađe vozila Porsche Versicherungs AG - podružnica Zagreb. Ova promocija ne može se kombinirati s drugim promocijama društva Porsche leasing d.o.o. i primjenjuje se samo na modele Scala FL, Kamiq FL i Karoq. Akcija vrijedi samo za novu narudžbu vozila, ne odnosi se na vozila sa skladišta ili vidljiva na: Odmah dostupna vozila. Akcija vrijedi do 30.6.2024. za sve nove narudžbe vozila: Kamiq FL, Karoq i Scala FL.

 

Neka vaša Škoda bude uvijek originalna uz Škoda originalu dodatnu opremu. 

Sukladno vašim željama i potrebama, ovlašteni Škoda partner će vam prezentirati artikle iz bogate ponude naše dodatne opreme. Pri kupnji odabranog artikla, uz ovaj ćete poklon bon uštedjeti do 350 eura.

 

*** Poklon bon nije moguće zamijeniti za novac i nije prenosiv na drugu osobu. Vrijedi isključivo za kupnju Škoda originalne dodatne opreme kod ovlaštenog Škoda partnera, za vozilo kupljeno u promociji ŠKODA ZA 5! 2024. i može se iskoristiti najkasnije do 31.12.2024. Vrijednost poklon bona iznosi 350 € uključujući PDV i može se koristiti isključivo jednokratno za minimalni iznos kupnje od 350 €. Ako je iznos odabrane dodatne opreme veći od iznosa poklon bona, razliku podmiruje kupac. Poklon bon se koristi na prodajnom mjestu partnera gdje je kupljeno vozilo. Dostupnost prikazanih artikala ovisi o stanju na zalihi. Slike su simbolične

 

** TOP Card godišnje članstvo u vrijednosti od 15 € uključuje: 

 • Popust za vjernost u iznosu 20 €
 • 10% popusta na produženo jamstvo
 • 25% popusta prilikom kupovine guma
 • 24 mjeseca jamstva na gume
 • Transport vozila u slučaju prometne nezgode

 

 Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za model Scala FL: 5,2 - 5,7 l/100 km; 117 - 128 g/km; za model Kamiq FL: 5,5 - 5,8 l/100 km; 123 - 131 g/km; za model Karoq: 4,9 - 7,9 l/100 km; 126 - 174 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 odnose se na serijski model bez dodatne opreme. 

Proizvođač zadržava pravo izmjena bez prethodne obavijesti. Podaci i informacije navedeni u ovoj promociji služe samo kao smjernice i nemaju obvezujući karakter.