Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Ostanimo doma

Više
k

U izazovnim vremenima, uvijek smo se pokazali kao društvo onih koji brinu jedni o drugima. Stoga znamo da ćemo zajedno prebroditi i ovu krizu. Hvala svakom pojedincu koji sada doprinosi sigurnosti našeg društva. Hvala svakom od vas koji ostaje doma uz puno odricanja. Hvala svakom od vas koji neumorno radi i riskira. Hvala svim našim zaposlenicima koji ulažu dodatan trud kako bismo i dalje bili tu za vas.

Naša filozofija razumijevanja vaših potreba i traženja odgovora uvijek na nove okolnosti rezultirala je automobilima koji su vam savršeni suputnik u svakoj fazi života.

A sada je ova zdravstvena kriza pred nas stavila nove izazove. Kako bismo odgovorili na njih, prilagodili smo naše poslovanje.

Naši prodajni centri otvoreni su za vas. A za sve upite na usluzi vam je i naš centar za skrb o kupcima. Kontaktirajte nas slobodno (od ponedjeljka do četvrtka u vremenu od 8:00 do 16:30, a petkom u vremenu od 8:00 do 14:00).

 

01/6269-027

skrbokupcu(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr