Modeli

Powerpass Map Vozite u svom stilu uz pomoć infotainment aplikacije Powerpass Map, aplikacije iz ponude usluga Škoda Connect.

o

Powerpass Map je aplikacija infotainment sustava. Neke njezine funkcionalnosti integrirane su u infotainment sustav modela Enyaq. U vozilu ćete putem aplikacije s lakoćom pronaći stanice za punjenje, provjeriti cijene punjenja i ocjene drugih korisnika.  

 

Koje su prednosti aplikacije?

Pretraživanje i filtriranje stanica za punjenje

Jednostavnim pretraživanjem karte locirajte stanice za punjenje u blizini Vašeg vozila ili odredišta na kojem želite puniti vozilo. 

Detalji o stanicama za punjenje dostupni online

Izbjegnite čekanje u slučaju da su sve stanice za punjenje u upotrebi. Uz pomoć aplikacije Powerpass Map unaprijed provjerite dostupnost slobodnih stanica za punjenje.

Navigacija do najbliže stanice za punjenje

Ova usluga omogućuje prikaz najbližih ili najbolje ocijenjenih stanica za punjenje te vas pomoću navigacije usmjerava do njih.

Ostavite svoj feedback

U aplikaciji Powerpass Map možete pogledati ocjene ili sami ocijeniti i komentirati uslugu koju pružaju posjećene stanice za punjenje. 

Upute za instalaciju aplikacije

  1. Posjetite In-Car shop i odaberite uslugu Powerpass Map. 
  2. Kliknite na "Narudžba". 
  3. Prihvatite Opće odredbe i uvjete i naručite aplikaciju.
  4. Sada se možete koristiti aplikacijom Powerpass Map i njezinim funkcionalnostima. 

Dostupnost

Dostupnost aplikacije za svoje vozilo marke Škoda možete provjeriti ovdje. Aplikacija Powerpass Map app dostupna je samo u modelima Enyaq i Enyaq Coupé koji su opremljeni softwareom ME 3.0 ili naprednijim softwareom uz uvjet da su aktivirane usluge Škoda Connect.

Otkrijte i druge aplikacije u svom infotainment sustavu

Opremite svoj infotainment sustav jednom od dodatnih aplikacija i svojim putovanjima dodajte novu dimenziju. Nikada više nemojte propustiti sastanak, plaćajte po najpovoljnijim cijenama gdje god se nalazili ili se pripremite za vremenske uvjete na odredištu.

Često postavljana pitanja

U kojim je vozilima dostupna aplikacija Powerpass Map?

Powerpass Map dostupna je u vozilima modela Enyaq koja su opremljena softwareom ME 3.0 ili naprednijom verzijom tog softwarea.

Trebam li imati pretplatu na Powerpass?

Ne treba Vam račun ili pretplata na Powerpass za instalaciju i korištenje uslugom Powerpass Map.

Trebam li se prijaviti u aplikaciju?

Ne morate se prijaviti u aplikaciju. No prijava poboljšava Vaše korisničko iskustvo jer omogućuje praćenje putem GPS-a, otključavanje opcija za davanje feedbacka i drugo.  Primarni su korisnici automatski prijavljeni i mogu se odjaviti pritiskom na gumb "Odjava" u postavkama svog Profila u aplikaciji; ostali korisnici nisu prijavljeni, no mogu se prijaviti putem svog Škoda ID (također u odjeljku Profil).

Koja je cijena preuzimanja aplikacije Powerpass Map?

Instalacija aplikacije Powerpass Map ne naplaćuje se.

Ako stanice za punjenje ne pripadaju mreži Powerpass, jesu li ipak vidljive?

Da, aplikacija prikazuje sve stanice za punjenje. Stanice mreže Powerpass označene su logotipom aplikacije Powerpass.

Mogu li mijenjati postavke svoje pretplate putem aplikacije Powerpass Map?

Aplikacija trenutačno samo prikazuje informacije. Postavke pretplate i svog profila u aplikaciji Powerpass korisnici mogu promijeniti putem mobilne aplikacije.

Koje cijene punjenja prikazuje Powerpass Map?

Kada je u aplikaciji prijavljen kupac s pretplatom na Powerpass, aplikacija prikazuje cijene definirane razinom kupčeve pretplate. Kupcima bez pretplate aplikacija prikazuje osnovnu razinu članstva u aplikaciji "Charge Free".

Kako mogu brže pristupiti aplikaciji Powerpass Map?

Za brži pristup aplikaciji Powerpass Map kupci aplikaciju mogu dodati u izbornik za Brzi pristup u dnu zaslona ekrana infotainment sustava.