Modeli

Povezivost modela Škoda Scala

Najsuvremeniji infotainment sustavi

Model Scala u ponudi ima dva tipa infotainment sustava, serijski Škoda infotainment sa zaslonom od 8,25" i opcijski 9,2" Škoda Navigation. Potonji također obuhvaća 10,25" Virtual Cockpit. Dodatnu značajku kao što je Phone Box moguće je dodati u okviru opcijskih paketa.

Povezivost modela Škoda Scala

Škoda Connect

Škoda Connect online usluge omogućuju usluge online navigacije i informacija, opciju kontrole odabranih funkcija vozila na daljinu uz aplikaciju za smartphone MyŠkoda, kao i interakciju na daljinu sa Škoda servisnim centrom po vašem izboru.

Istražite sve usluge

Povezivost modela Škoda Scala

SmartLink

SmartLink vam omogućuje povezati smartphone i ugrađeni infotainment sustav putem značajki Apple CarPlay ili Android Auto. Puštajte glazbu, upotrebljavajte navigaciju, upravljajte tekstualnim porukama i pozivima ili slušajte omiljeni podcast.

Povezivost modela Škoda Scala

Phone Box

Phone Box je pretinac za odlaganje koji se upotrebljava za bežično punjenje mobilnih telefona.

Povezivost modela Škoda Scala

Do 5 USB-C priključaka

Model Scala je opremljen s 2 moderna USB-C priključka s pozadinskim osvjetljenjem (15 W) za prijenos podataka i punjenje. Sadrži sveukupno četiri USB-C priključka za brzo punjenje (45 W), dva sprijeda i dva straga. USB-C priključak također je po želji moguće dodati pokraj unutrašnjeg zrcala za punjenje kamere.

Povezivost modela Škoda Scala

Upravljanje govornim naredbama normalnim govorom

Uz govornu asistenticu Lauru vaše će vozilo slušati svaku vašu riječ kako bi vam ugodilo. Kratke naredbe stvar su prošlosti. Vozilom sada možete upravljati uz Lauru, asistenticu koja razumije normalan govor. Laura će vam pomoći upravljati navigacijom, medijima, infotainment sustavom, klima-uređajem i tekstualnim porukama, a time će vam omogućiti da se koncentrirate na vožnju.

Povezivost modela Škoda Scala

Gumbi za slučaj nužde

Crveni gumb s desne strane odmah zove pomoć ako ste sudjelovali u teškoj prometnoj nesreći ili ste istoj svjedočili. Srednji gumb poziva vaš servisni centar u slučaju kvara. Lijevim se gumbom koristite da biste zatražili više informacija putem telefonske linije Škoda Infoline.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu