Modeli

Sigurnost modela Škoda Scala

Scala s ocjenom od 5 zvjezdica

Euro NCAP dodijelio je modelu Škoda Scala najveću moguću ocjenu od pet zvjezdica, potvrđujući time da vozilo nudi optimalnu zaštitu za sve putnike.

U kategoriji zaštite odraslih putnika model Scala ostvario je rezultat od 97 posto mogućih bodova. Jedna je to od najvećih ocjena u povijesti Euro NCAP ocjenjivanja. Ispitivači su ovom modelu također dodijelili punih šest bodova za zaštitu biciklista, što odražava pozitivne učinke sustava nadzora okoline (Front Assist) s prediktivnim sustavom zaštite pješaka i biciklista.

Sigurnost modela Škoda Scala

9 zračnih jastuka

Škoda Scala pruža visoku razinu pasivne sigurnosti uz do devet zračnih jastuka i sustavom proaktivne zaštite putnika (Crew Protect Assist).

Sigurnost modela Škoda Scala

Poziv u nuždi eCall

Modeli Scala imaju sustav poziva u nuždi eCall koji prenosi informacije kao što su lokacija vozila, broj putnika, položaj vozila prije i nakon nezgode te stanje vozila u slučaju nezgode, a moguće ga je aktivirati i ručno u bilo kojem trenutku upotrebom tipki u krovnom modulu.

Sigurnost modela Škoda Scala

Sustavi potpore za vozača

Kompaktni model Scala nudi pregršt naprednih sustava potpore za vozača, koji su ranije bili rezervirani isključivo za vozila više klase, kako bi se osigurala sigurnost u užurbanom gradskom prometu i na dužim putovanjima autoputom.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu