Modeli

Komforno od kuće

Najpraktičniji način punjenja baterija vašeg isključivo električnog Škoda vozila je da ga priključite na napajanje kod kuće preko noći. Vozilo možete jednostavno izravno uključiti u kućnu utičnicu ili se alternativno možete poslužiti zidnim punjačem wallbox Škoda koji znatno skraćuje vrijeme punjenja, tako da će vaše isključivo električno vozilo Enyaq 60 biti 80 % napunjeno za 6 sata i 45 minuta. Za ova oba načina punjenja potrebna je izmjenična struja koju ćete pronaći u svojim utičnicama u kućanstvu.

Svugdje s lakoćom

Infrastrukture za električna vozila sve je više iz dana u dan, ali zajedno sa stotinama novih stanica za punjenje dolaze i brojni drugi pružatelji te usluge. Uskoro ćemo uvesti karticu Powerpass - jednu jedinu karticu koju možete upotrijebiti za punjenje kod većine pružatelja usluge punjenja. Uz nju ćete se moći koristiti i stanicama za brzo punjenje IONITY. Kartica Powerpass ponovno će učiniti punjenje vašeg vozila rješenjem simply clever.

Brzo kad ste u pokretu

Ako ste krenuli na izlet i potrebno vam je brzo punjenje, upotrijebite punjače za brzo punjenje istosmjernom strujom za puno veću snagu. Punjač za brzo punjenje napunit će praznu bateriju vozila Enyaq 80 na 80 % kapaciteta za samo 38 minuta. Tvrtka Škoda uključena je u izgradnju mreže IONITY diljem Europe.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu