Modeli

Nevjerojatan doseg

Novo električno SUV vozilo Enyaq nudi doseg do 529 km.

Okretnost i dinamičnost

Električna vozila izmamit će vam osmjeh na lice ne samo zbog izostanka emisija, nego i zbog toga što visoki okretni moment znači da vozilo iz mirovanja kreće brzinom metka. To je moguće zbog toga što elektromotor isporučuje 100 % okretnog momenta od 0 o/m. Što je rezultat toga? Izvanredna dinamika i užitak u vožnji, svaki put.

Ekološki prihvatljiv rad

Svojim radom električno vozilo proizvodi puno manje emisija CO₂ i drugih plinova. Štoviše, u trenutku rada električna vozila ne proizvode nikakve emisije jer ne proizvode nikakve ispušne plinove

Praktično održavanje

Za razliku od uobičajenih vozila, električna vozila uopće nemaju jedan on najsloženijih i, u smislu održavanja, najzahtjevnijih dijelova, a to je motor s unutarnjim izgaranjem. Ne postoji ni kompleksan mjenjač sa stupnjevima prijenosa ni drugi dijelovi koji zahtijevaju redovito održavanje. Umjesto toga, ona upotrebljavaju mjenjače s jednim stupnjem prijenosa bez potrebe za održavanjem. Ukupno gledajući, kada je u pitanju održavanje, električna su vozila puno manje zahtjevna.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu