Modeli

UVIJANJE KRALJEŽNICE

Kada ste vozilo sigurno parkirali, sjednite s punim stopalima na podu. Polagano uvijte gornji dio tijela u jednu stranu i kao potporu dohvatite naslon sjedala. Okrenite se u stranu koliko vam je ugodno tako da možete vidjeti kroz stražnji prozor. Zadržite se u tom položaju 10 sekundi, a zatim ponovite pokret u suprotnom smjeru.

BOČNO ISTEZANJE VRATA

Ova je vježba savršena za crveno svjetlo na semaforu. Sjednite uspravno na sjedalu, opustite ramena dok izdišete. Nagnite glavu u jednu stranu, a zatim rukom dosegnite iznad i preko glave i prste stavite iznad uha. Lagano pritisnite kako biste pojačali istezanje. Zadržite se u tom položaju 10 sekundi, a zatim ponovite pokret u suprotnom smjeru.

PAS PREMA DOLJE UZ VOZILO

Napravite pauzu tijekom duljih vožnji ovim istezanjem na otvorenom. Stanite licem okrenutim prema bočnoj strani vozila, a zatim se nagnite naprijed s dlanovima na gornjem rubu vrata. S glavom koja visi prema podu, lagano koračajte unatrag sve dok ne osjetite istezanje u gornjem dijelu tijela. Zadržite se u tom položaju 10 sekundi, a zatim se opustite.

ISTEZANJE STRAŽNJE LOŽE UZ PROZOR

Otvorite vrata vozila i spustite prozorsko staklo. S rukama na bokovima podignite jednu nogu i stavite ju tako da vam je gležanj uz rubu prozora. Držeći nogu što je ravnije moguće, zadržite se u tom položaju 10 sekundi, a zatim isto napravite s drugom nogom. Dodatno se istegnite savijanjem stopala prema tijelu.

ULTIMATIVNI POPIS PJESAMA ZA VOŽNJU

Čovječanstvo već tisućama godina poznaje okrepljujuću snagu glazbe. Prijenos energije s umjetnika na slušatelja nešto je što puni srce i dušu. Neka glazba bude sastavni dio vašeg putovanja u smjeru e-Mobilnosti uz ove okrepljujuće pjesme.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu