Modeli

Enyaq Coupé RS

Naša sjajna zvijezda

Potpuno novi Enyaq Coupé RS oblikovan je za postizanje vrhunske aerodinamične učinkovitosti. Ugodan je dodatak ovog pristupa dizajnu to što pojačava općeniti dojam automobila. Slično su dojmljiva i učinkovita standardna full LED Matrix glavna svjetla a, između njih se nalazi maska Crystal Face s crnim okvirom visokog sjaja. Bočna zrcala također su crna, a bočni su pragovi iste boje kao i karoserija te imaju crni ukrasni rub.

Enyaq Coupé RS

Kotači čine automobil

Jedinstvenost modela Enyaq Coupé RS naglašavaju dva kompleta kotača dostupna samo za ovaj model. Lakometalni kotači Taurus crni od 20" dio su serije. Kako bi se dodatno naglasio sportski karakter automobila, možete odabrati opcijske lakometalne kotače Vision od 21'' u antracitnoj boji (na slici). Izbor je samo vaš.

Enyaq Coupé RS

Nadareni novi model u RS obitelji

Enyaq Coupé RS također usmjerava pozornost na sportske karakteristike prednjim bočnim logotipovima RS. Na taj način jasno i glasno objavljuje svoju pripadnost obitelji Škoda RS modela.

Enyaq Coupé RS

Upečatljiv izgled iz svakog ugla

Budimo realni, većina drugih vozača vjerojatno će vas gledati s leđa. Zato je dobro znati da, čak i iz te perspektive, potpuno novi Škoda Enyaq Coupé RS  jednostavno izgleda fantastično. U tom mu pogledu pomažu elegantan nagnuti krov, prepoznatljivi stražnji branik i standardna Top full-LED stražnja svjetla s dinamičnim stražnjim pokazivačima smjera. Natpis na stražnjem dijelu sjajne je crne boje tipične za naše sportske modele.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu