Modeli

Enyaq Coupé: pametni detalji

Pretinac za odlaganje kišobrana u prednjim vratima

Škoda Enyaq Coupé ima pretinac u svim prednjim vratima uključujući kišobran u vozačevim vratima ako vas zatekne kiša.

Enyaq Coupé: pametni detalji

Držači za sigurnosne prsluke

Znate li onaj dio sigurnosnih uputa u avionu kada vam govore o sigurnosnom prsluku ispod sjedala?Škoda vam odsad pruža praktičan ekvivalent za cestu. Možda se ne napuhuje, ali njegova reflektivna površina mogla bi vam spasiti život u mraku. Moguće ga je pohraniti u vlastitu držaču u prednjim i stražnjim vratima zahvaljujući čemu je lako dostupan.

Enyaq Coupé: pametni detalji

Električni osigurač za djecu

Korištenje mehaničkog osigurača za djecu na stražnjim vratima iziskuje planiranje jer ste ponekad u automobilu s djecom, a ponekad s odraslima. Elektronički možete po potrebi aktivirati i deaktivirati brave stražnjih vrata s vozačeva sjedala.

Enyaq Coupé: pametni detalji

Strugalica za led s mjeračem profila gume u petim vratima

Sjajan detalj prikladan za zimske uvjete. Više ne morate tražiti po automobilu kako biste pronašli strugalicu ili koristiti kreditnu karticu. Strugalica za led smještena u oblozi petih vrata bit će spremna uvijek kada vam zatreba. Mjerači profila gume s linijama udaljenim 2 mm uključeni su u oba donja kuta strugalice. Tako je lako provjeriti stanje gume i na vrijeme saznati kada više ne odgovara zakonskim propisima.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu